De laatste podcast die ik op heb genomen is alweer 2 maanden geleden. Tijd vliegt zeggen we wel eens toch? Ik zit weer in een werk ritme waar ik juist uit vandaan was gestapt. Terug naar mijn roods! Als schoonheidsspecialiste werk in nu in het prachtige bedrijf van mijn vriendin. Ik was toe aan meer balans, structuur en (geloof het of niet) vastigheid. Haha ruime een jaar geleden wilde ik daar juist uit. Nu zit ik er weer midden in.

Mijn lessen van het afgelopen jaar zijn intens groot geweest. Zoveel dat ik niet meer ‘alleen’ wilde zijn. Dag in dag uit met je eigen proces bezig zijn en hier ook de tijd voor hebben maakte dat ik weer terug ben gegaan naar 4 dagen werken. Ik weet het, weer een verplichting maar ik moest wel. Ik verloop de weg in mijn eigen gecreëerde spinnenweb.

Gek eigenlijk nu ik het zo typ. Het was weer een interessante reis! Ik heb ook direct social media los gelaten. Facebook definitief verwijderd en instagram heb ik nog wel maar helemaal leeg gehaald. Ik bewaar deze nog even. Toch een beetje bang om los te laten. Loslaten vanuit liefde is ook mijn laatste podcast geweest.

Ik dacht dat ik geen moeite had met loslaten, maar toch wel!

Het 4 dagen werken dat ik nu doe is weer een hele verplichting waar ik echt aan moest wennen. Ik werk dan wel als zzp’er maar toch zijn er afspraken gemaakt waar ik me aan dien te houden. Stukje vrijheid los gelaten. De vrijheid waar ik een jaar geleden zo intens gelukkig mee was. Deze keuze heeft mij alweer zoveel inzichten gegeven. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat mijn passie voor het vak schoonheidsspecialiste echt niet weg is.

Maar ook dat ik graag masseer. En dat krijg ik dan weer in dankbaarheid terug. Dit voelt zo onwijs goed. Eigenlijk maakt het voor mij niet uit wat ik doe. Want of het nu coachen, massage, gezichtsbehandeling, cursus geven, reiki of wenkbrauwen bijwerken is… als doe het allemaal het liefst lekker afwisselend!

Dat is dus nog een punt waar ik achter kwam, ik hou van uitdagingen maar ook van afwisseling. Maar daar zat/zit ook een stukje onrust. Gewoon even werken net als de meeste mensen doen, knop om en gaan! Even niet bezig zijn met jezelf maar met het helpen van een ander.

En ik hoef me nergens verder ‘druk’ of ‘mee bezig’ te houden. Geen personeel, geen social media bijhouden, geen website updaten, geen nieuwe ‘klanten’ werven. Gewoon alleen lekker even werken. Ik ga er goed op. Dit hou ik nog even een tijdje zo aan.

Tarot readingen doe ik er nog steeds naast. Ik groei daarin dagelijks en die ontwikkeling vind ik echt heel gaaf. Verder ben ik echt vrij naast mijn werkdagen en zorg ik voor mijn kinderen. Voor nu is dit even genoeg ook.

Goed voor mezelf zorgen, vroeg opstaan, yoga en een wandeling maken doet me heel goed, vroeg naar bed gaan ook!

Ik volg ook nog een jaartraining van de vuurvrouw over het sjamanisme, medicijnvrouw zijn en leven volgens de seizoenen en je vrouwelijke cyclus. Heel erg interessant!

Tot zo ver mijn update…

Wie weet neem ik binnenkort weer een podcast op. Voor nu gaat al mijn energie naar mijn werk.

Liefs, Nancy