Coach traject ‘Vanuit Liefde’

Rust in je hoofd, leren ontstressen en luisteren naar de wensen van je hart.
Het is tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëren.

Doe met mij mee en start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Je weet dat luisteren naar je hart goed is voor meer geluk en zelfliefde. Maar de angsten

zijn soms zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om stappen te zetten…

En daar beginnen de Struggles
(die je vast wel herkent)

 • Je bent bang om een verkeerde keuze te maken.. Hoe volg je je gevoel en je hart? Hoe dan? Het is eng om je gevoel te volgen en je laat je daardoor tegenhouden door je angsten en verstopt ze het liefst want dat voelt ongemakkelijk!
 • Je blijft maar rondjes lopen in je hoofd (oude patronen) en je weet vaak gewoonweg niet wat je moet doen.
 • Je hebt alles voor elkaar maar toch laat je je tegen houden door angst terwijl je heel goed weet dat dit alleen stemmen zijn vanuit je hoofd die je willen beschermen.
 • Alles kost je moeite en je bent niet vooruit te branden… Je voelt je vaker moe dan energiek (wat zullen anderen wel niet van me denken?) Het gevoel dat je vast zit en niet vooruitkomt komt. Bluhhhh…
 • Je twijfelt aan alles… Je weet geen goede routine aan te brengen en vervalt snel weer in ‘oude patronen’.
 • Het is druk in je hoofd en je staat continu onder spanning.. Je bent snel geïrriteerd, voelt je vaker boos en dat frustreert je juist nog meer… Waarom overkomt mij dit steeds?

Maar je werkt al aan jezelf en gebruikt ook al tools zoals mediteren, affirmaties,
je leest boeken en volgt een cursus.
Alleen nu verlang je naar verdieping. Iemand die jou dat laatste zetje geeft als het nodig is. Iemand die jij kunt vertrouwen en jou scherp houdt. Iemand waarbij je je hart kunt luchten en volledig jezelf kunt zijn…

 • Verlang je naar vrijheid en wil je vol energie je dag starten?
 • Wil je graag die zelfverzekerde vrouw zijn die krachtige keuzes durft te maken en gewoon weet wat ze wil?
 • Verlang je naar rust in je hoofd, onbezorgd genieten en vooral doen waar jij gelukkig van wordt?
 • Wil jij ontdekken waar jou kracht ligt zodat je vol vertrouwen het werk kunt doen dat bij jou past?
 • Jij wilt graag in je eigen kracht gaan staan, handelen en leven vanuit het feit dat het jou gelukkiger maakt!

↠Wat als ik je vertel dat je jouw angsten kunt omzetten in kracht en daardoor afscheid kunt nemen van angst?

↠Wat als ik je vertel dat je meer zelfvertrouwen krijgt en stappen durft te zetten die je eerder niet durfde?

↠Wat als jij over 6 maanden voluit van het leven kunt genieten en vooral de dingen (zoals werk) doet waar jij gelukkig door wordt?

Omdat je geleert hebt hoe je een krachtige zelfverfverzekerde vrouw kunt zijn…!!

Dit is mogelijk! Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Doe met mij mee en start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Deze vrouwen zijn je voorgegaan

Ik ben superblij dat ik heb gekozen voor Nancy
Een hele waardevolle coach die je steeds weer nieuwe inzichten geeft en dit alles vanuit een hele fijne energie. Ze geeft je ontzettend veel waardevolle tools en houd je de spiegel voor die je nodig hebt op dat moment. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik JA heb gezegd tegen het 6 maanden coaching traject! Mijn leven is hierdoor echt veranderd en heb stappen durven zetten die ik anders niet had gedaan!
Inge van den Burg
Nancy geeft je een heel fijn en veilig gevoel.
Soms is het lastig om te delen wat er echt in je om gaat, zij laat je zo op je gemak voelen dat je het gevoel hebt dat je alles kan zeggen. Ze voelt heel goed aan waar je behoefte liggen en past zich daar op aan. Ze geeft je handvatten waar je gelijk mee aan de slag kan en ook in mijn geval gelijk resultaat van voelt. Ik vond het echt super!!
Sariessa Ruitenberg
Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en alle hulp!
Ik heb ”Vanuit Liefde” coaching van Nancy mogen ontvangen. Nancy heeft me laten inzien dat ik mag gaan staan voor mijn dromen en heeft me praktische tools en stappen gegeven zodat ik hier mee aan de slag kan. Naast de coaching gesprekken én de reiki massage heb ik veel persoonlijk contact via whatsapp met haar gehad, dat voelde als een bonus! Er werd echt de tijd voor me genomen en ik ga verder met de basis die ik via Nancy heb gekregen. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en alle hulp!
Rosa

Nancy Bakx-Grapendaal

I feel you!

Hi, ik ben Nancy! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van stress, onrust in me hoofd, weinig energie en (als ik heel eerlijk ben) voelde ik me ongelukkig. Ik wilde me gewoon weer gelukkig en sterk voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie en vertrouwen kunnen doen.

Ik vond mediteren eerst altijd maar zweverig en ik had het idee dat coaches alleen maar geld wilde verdienen. Ik vond het ook lastig om een bedrijf te starten en zelf gelukkig te zijn. Maar toch heb ik na vele lessen en ups&downs geleerd hoe mijn lichaam reageert op bepaalde situaties. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen opnieuw kan programmeren waardoor ik me niet meer laat tegenhouden door mijn grootste angsten.

Ik weet ook dat iedereen hier mee te dealen heeft! Maar echt het is de kunst van het leven om jezelf te leren begrijpen. Daar vind je jou geluk, zelfverzekerdheid en leer je omgaan met je eigen volwassen feminine energie.

Ik vind het heel erg zonde dat we zo weinig leren (als kind zijnde) over de werking van ons lichaam, hersenen, energie en hoe je met je emoties kunt omgaan. Daarom wil ik helpen om jou leven makkelijker te maken. Zodat je meer geluk & energie kunt ervaren waarmee je jouw droomleven kunt creëren.

Vanuit Liefde ben ik hier om jou te helpen,

Liefs Nancy Bakx

Wat je krijgt:

1op1 sessies

Geven je helderheid, focus, positiviteit, vertrouwen, kansen, nieuwe energie, inzichten en je krijgt die liefdevolle schop onder je kont!

Thuis oefeningen

Ontvang opdrachten met meditaties, video’s en les materiaal. Alles ontvang je op basis van wat je op dit moment nodig hebt na ieder contact moment.

Wekelijkse check-in

We houden elkaar op de hoogte van de lopende processen, ik support je, ik steun je, ik ben er voor je, ik help je en de lijnen houden we kort via WhatsApp.

Vanuit Liefde

Met trots kan ik zeggen dat ik van mijn ervaringen heb geleerd en de Struggles nodig had om mijn geluk te kunnen vinden om daarmee nu jou te kunnen helpen. Dit coach traject is ontstaan Vanuit Liefde. Vanuit liefde voor vrouwen die niet weten waar ze moeten beginnen. Vanuit Liefde reik ik mijn hand naar je uit en leer ik je omgaan met je angsten en samen maken we van je ‘zwakke’ punten krachtige punten!

Dus wil jij graag die krachtige zelfverzekerde vrouw zijn die zonder moeite keuzes maakt die bijdragen aan haar geluk?

Meld je hier aan voor een gratis kennis making sessie (geef ik Vanuit Liefde)

Jouw reis naar een mooier leven start met…

1. De juiste mindset

Wordt je bewust van de werking van je hersenen en leer je eigen valkuilen herkennen. Wordt je bewust van je eigen patronen en belemmerende gedachtes. Creëer succes met de juiste mindset. Naast het leren omgaan met je emoties en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw hoofd tot rust kunt krijgen. Waardoor je meer focus en helderheid ervaart. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment  te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de 1op1 sessies laat ik je kennismaken met verschillende meditatietechnieken die je helpen de focus op je jezelf te richten waardoor je je eigen authentieke zelf nog beter leert kennen. Door middel van visualisaties neem ik je mee om oude patronen te verbreken en krijg je handvaten om jezelf nieuwe patronen aan te leren.

3. Jezelf openstellen

Gedurende het traject leer ik je de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven. Middels visualisatie kunnen we samen innerlijk kind stukken verwerken.

4. Het de tijd geven

Er is geen snelweg naar een succesvol en gelukkig leven, sterker nog er is niet eens een eindbestemming. Dit traject is een reis Vanuit Liefde voor je zelf. Het duurt even voordat je de verschillende nieuwe patronen in je leven hebt geïntegreerd en de ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste gratis kennismaking sessie kun je vaak al zien tegen welke problemen je aanloopt en hoe we de eerste stap kunnen zetten richting je verlangens, wensen en/of droomleven.

Je verbetert je fysieke, mentale, energetisch én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 5999 EUR
Totale investering: €2999
Of maandelijks €555

Coach traject Vanuit Liefde

In deze 6 maanden hebben we regelmatig coach sessies en vele contact momenten via WhatsApp. Als je een betrokken coach zoekt die volledige support heeft voor je, die je kunt vertrouwen, waarbij je je volledig op je gemak voelt maar die ook in staat is om je een liefdevolle schop onder je kont te geven op de momenten dat je het nodig hebt… Doe mee.. Vanuit Liefde

Dit is alles wat je krijgt:

 • Maandelijks één op één sessie in mijn praktijk of online via zoom
 • Opdrachten, meditaties, video en lesmateriaal op basis van behoefte
 • Wekelijkse check-in via WhatsApp op basis van behoefte 
 • Samenvattingen, opdrachten en overzichten ontvang je na iedere sessie per mail
 • Cadeau #1 Reiki Massage
 • Cadeau #2 Verrassing!

Meld je vandaag nog aan want vol=vol 

Het is tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëren! Je bent het waard lieve vrouw, voel je welkom… want dat ben je zeker!

Twijfel je nog? Vraag evengoed een sessie aan, ik beloof je het geeft je direct helderheid!

Dit 6 maanden traject is voor jou als:

 • Je weet wat je wil
 • Je bereid bent om stappen te gaan zetten richting je droomleven / doelen
 • Jij je openstelt om die liefdevolle spiegel te ontvangen zodat je verder kunt ontwikkelen want stil staan daar doen we niet aan
 • Je echt in je eigen kracht wilt gaan staan
 • Je net even dat liefdevolle setje nodig hebt of soms die schop onder je kont. (alles vanuit liefde om jou te helpen groeien)
 • Je na 6 maanden ook net als de vrouwen die je voor zijn gegaan Razend enthousiast en dankbaar bent dat je de stap durfte te zetten (lees: de reviews op deze pagina)
 • Je klaar bent met struggelen en bereid bent te investeren in je eigen zelfontwikkeling zodat je zelf kunt mee maken hoeveel succes het je brengt.
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde wilt opbouwen.
 • Je een business wilt neerzetten op basis van je eigen regels en krachten.
 • Je helemaal klaar bent met de oude patronen die je niet verder helpen.