Coach traject ‘Vanuit Liefde’

Rust in je hoofd, leren ontstressen, angsten overwinnen en luisteren naar de wensen van je hart.
Is tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëren?

Laat mij je de weg wijzen en start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Je weet dat luisteren naar je hart goed is voor meer geluk en zelfliefde. Maar de angsten

zijn soms zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om stappen te zetten…

En daar beginnen de Struggles
(die je vast wel herkent)

 • Je bent bang om een verkeerde keuze te maken.. Hoe volg je je gevoel en je hart? Hoe dan? Het is eng om je gevoel te volgen en je laat je daardoor tegenhouden door je angsten en verstopt ze het liefst want dat voelt ongemakkelijk!
 • Je zit vast in je hoofd (oude patronen) en je weet vaak gewoon niet wat je moet doen.
 • Je hebt alles voor elkaar maar toch laat je je tegen houden door angst terwijl je heel goed weet dat dit alleen stemmen zijn vanuit je hoofd die je willen beschermen.
 • Je twijfelt aan alles… Je weet wel een routine aan te brengen maar vervalt snel weer in ‘oude patronen’.
 • Het is druk in je hoofd en je staat continu onder spanning.. Je bent snel geïrriteerd en dat frustreert je… Waarom overkomt mij dit steeds?

Meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd.

En misschien gebruik je ook al tools zoals mediteren of heb je boeken gelezen en heb je al van alles gedaan aan zelfontwikkeling…
Alleen verlang je nu gewoon naar een ander leven, geen gegraaf meer in je verleden maar gewoon iemand waarbij jij je op je gemak voelt, jezelf kunt zijn, waar je je hart kunt luchten, die je kunt vertrouwen en die jou dat laatste zetje geeft als het nodig is.

 • Verlang je ernaar om jouw nieuwe leven zichtbaar te maken?
 • Wil je graag die zelfverzekerde vrouw zijn, die krachtige keuzes durft te maken en precies weet wat ze wilt?
 • Verlang je naar rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en vooral meer zelfliefde?
 • Wil jij opkomen voor jezelf, krachtige beslissingen nemen en ontdekken waar jou kracht ligt zodat je vol vertrouwen kunt doen wat bij jou past?
 • Is het tijd om in je eigen kracht te gaan staan zodat je kunt handelen en leven vanuit de verbinding met jezelf?

Ik ben iemand die waardevolle en diepgaande gesprekken kan voelen over jou, omdat ik kan zien wat je nodig hebt om te groeien als ziel. Ik voel je pijn, maar ook je plezier en zie jouw ware potentieel. Wat ik met je deel kan kwetsbaar voelen, omdat ik de vinger op de zere plek kan leggen. Maar ik doe dit alleen omdat ik juist heel veel om je geef. Open je jezelf voor wat ik heb te delen, dan help ik je in alignement te brengen met jouw authentieke pad. Het plezier dat jij vervolgens uit je leven haalt, is als brandstof voor mij. Jouw succes = mijn succes!

Vanuit mijn Human Design PROJECTOR doe ik precies waar mijn kracht ligt en zo voelt dit ook voor mij.

Meer rust, meer zelfvertrouwen en meer zelfliefde, lees verder want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Deze vrouwen zijn je voorgegaan

Ik ben superblij dat ik heb gekozen voor Nancy
Een hele waardevolle coach die je steeds weer nieuwe inzichten geeft en dit alles vanuit een hele fijne energie. Ze geeft je ontzettend veel waardevolle tools en houd je de spiegel voor die je nodig hebt op dat moment. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik JA heb gezegd tegen het 6 maanden coaching traject! Mijn leven is hierdoor echt veranderd en heb stappen durven zetten die ik anders niet had gedaan!
Inge van den Burg
Nancy geeft je een heel fijn en veilig gevoel.
Soms is het lastig om te delen wat er echt in je om gaat, zij laat je zo op je gemak voelen dat je het gevoel hebt dat je alles kan zeggen. Ze voelt heel goed aan waar je behoefte liggen en past zich daar op aan. Ze geeft je handvatten waar je gelijk mee aan de slag kan en ook in mijn geval gelijk resultaat van voelt. Ik vond het echt super!!
Sariessa Ruitenberg
Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en alle hulp!
Ik heb ”Vanuit Liefde” coaching van Nancy mogen ontvangen. Nancy heeft me laten inzien dat ik mag gaan staan voor mijn dromen en heeft me praktische tools en stappen gegeven zodat ik hier mee aan de slag kan. Naast de coaching gesprekken én de reiki massage heb ik veel persoonlijk contact via whatsapp met haar gehad, dat voelde als een bonus! Er werd echt de tijd voor me genomen en ik ga verder met de basis die ik via Nancy heb gekregen. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en alle hulp!
Rosa

Ben jij toe aan een samenwerking met mijn energie?

Meld je hier aan voor een eerste gratis kennismaking sessie

I feel you!

Hi, ik ben Nancy! Een aantal jaar geleden had ik last van stress, onrust in me hoofd, weinig energie en (als ik heel eerlijk ben) voelde ik me dood ongelukkig. Ik wilde me gewoon weer gelukkig en sterk voelen en de dingen die ik leuk vond weer vol energie en vertrouwen kunnen doen.

Mijn zoektocht naar geluk heeft me opgeleverd dat ik nu vol energie, vol vertrouwen en gelukkiger dan ooit kan ZIJN. Daar ben ik f*cking dankbaar voor! Want als ik niet ongelukkig was geweest dan had ik nu ook niet gelukkig kunnen zijn.

Ik vond mediteren eerst altijd maar zweverig en ik vond het altijd maar teveel gedoe. Maar ik vond het ook lastig om vrolijk door het leven te gaan en écht een leuke moeder/vrouw te zijn. Toen ik toch maar na vele lessen (en ups&downs) leerde hoe mijn lichaam werkte en hoe ik leerde mijn hersenen te gebruiken. (die ik opnieuw kon programmeren waardoor ik me niet meer liet tegenhouden door mijn grootste angsten). En terwijl ik coaches volgde die ik vet irritant vond, ging ik toch maar de sprong wagen en samenwerken met een coach.

En nu weet ik dat iedereen hier mee te dealen heeft! Die gedachtes en die stemmetjes… Maar het is écht de kunst van het leven om jezelf te leren begrijpen. Daar vind je jou geluk, kracht, zelfliefde en leer je omgaan met je eigen volwassen vrouwelijke energie.

Ik vind het heel erg zonde dat we zo weinig leren (als kind zijnde) over de werking van ons lichaam, hersenen, energie en hoe je met je emoties kunt omgaan. Daarom wil ik helpen om jou leven makkelijker te maken. Zodat je meer geluk & energie kunt ervaren waarmee je jouw droomleven zelf kunt creëren.

Vanuit Liefde ben ik hier om jou te helpen,

Liefs Nancy Bakx

Wat je krijgt:

1op1 sessies & Reiki Massage

Omdat een Reiki massage ervoor zorgt dat je weer gaat voelen, je zet daarmee je hoofd uit. En dat geeft je meer helderheid, positiviteit, nieuwe energie, inzichten en je krijgt een waardevol coach gesprek waardoor je vol focus weer leert vertrouwen op jezelf en daarmee kansen ziet die werkelijk bijdragen aan jou geluk.

Thuis oefeningen

Ontvang opdrachten met meditaties, video’s en les materiaal. Alles ontvang je op basis van wat je op dit moment nodig hebt na ieder contact moment. Persoonlijk en op maat voor jou gemaakt, puur op basis van jou behoefte. (er is geen one-size fits all)

Wekelijkse check-in

We houden elkaar op de hoogte van de lopende processen, ik support je, ik steun je, ik ben er voor je, ik help je en de lijnen houden we kort via WhatsApp. En natuurlijk de liefdevolle schop onder je kont die je aanzet tot ACTIE, want zonder actie geen resultaat. (er is geen snelweg naar succes)

Vanuit Liefde

Met trots kan ik zeggen dat ik van mijn ervaringen heb geleerd en de Struggles nodig had om mijn geluk te kunnen vinden en daarom nu jou te kunnen helpen. Dit coach traject is ontstaan Vanuit Liefde. Vanuit liefde voor vrouwen die niet weten waar ze moeten beginnen. Vanuit Liefde reik ik mijn hand naar je uit en leer ik je omgaan met je angsten en samen maken we van je ‘zwakke’ punten krachtige punten!

Dus wil jij graag die krachtige zelfverzekerde vrouw zijn die zonder moeite keuzes maakt die bijdragen aan haar geluk?

Meld je hier aan voor een gratis kennis making sessie (geef ik Vanuit Liefde)

Jouw reis naar een mooier leven start met…

1. De juiste mindset

Wordt je bewust van de werking van je hersenen en leer je eigen valkuilen herkennen. Wordt je bewust van je eigen patronen en belemmerende gedachtes. Creëer succes met de juiste mindset. Naast het leren omgaan met je emoties en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw hoofd tot rust kunt krijgen. Waardoor je meer focus en helderheid ervaart. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment  te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de 1op1 sessies laat ik je kennismaken met verschillende Meditatie/Reiki/Visualisatie technieken die je helpen de focus op je jezelf te richten waardoor je je eigen authentieke zelf nog beter leert kennen. Door middel van visualisaties neem ik je mee om oude patronen te verbreken en krijg je handvaten om jezelf nieuwe patronen aan te leren.

3. Jezelf openstellen

Gedurende het traject leer ik je de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven. Middels visualisatie kunnen we samen je innerlijk kind helen en de verbinding versterken.

4. Het de tijd geven

Er is geen snelweg naar een succesvol en gelukkig leven, sterker nog er is niet eens een eindbestemming. Dit traject is een reis Vanuit Liefde voor je zelf. Het duurt even voordat je de verschillende nieuwe patronen in je leven hebt geïntegreerd en de ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste kennismaking’s sessie kun je vaak al zien tegen welke problemen je aanloopt en hoe we de eerste stap kunnen zetten richting je verlangens, wensen en/of droomleven.

Je verbetert je fysieke, mentale, energetisch én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: is niet in cijfers te omvatten
Totale investering: 6 maanden €4500
Of maandelijks €777 (alle prijzen zijn ex BTW)

Coach traject Vanuit Liefde

In deze 6 maanden hebben we regelmatig coach sessies en vele contact momenten via WhatsApp. Als je een betrokken coach zoekt die volledige support heeft voor je, die je kunt vertrouwen, waarbij je je volledig op je gemak voelt maar die ook in staat is om je een liefdevolle schop onder je kont te geven op de momenten dat je het nodig hebt… Om jou te kunnen geven wat jij op dit moment precies nodig hebt, van 1x per week een één op één sessie tot één keer per maand met meer integratie ondersteunen. Voor dit bedrag kan ik de ruimte maken om jou te geven wat jij nodig hebt op basis van mijn intuïtie.

Dit is alles wat je minimaal krijgt:

 • Maandelijks één op één sessie in mijn praktijk of online via zoom
 • Maandelijks Reiki Massage in mijn praktijk of Reiki op afstand
 • Opdrachten, meditaties, video en lesmateriaal op basis van behoefte
 • Wekelijkse check-in via WhatsApp op basis van behoefte 
 • Samenvattingen, opdrachten en overzichten ontvang je na iedere sessie per mail
 • Vanuit liefde Cadeau
 • GRATIS Toegang tot de cursus ‘creëer een succes mindset’

Meld je vandaag nog aan want vol=vol (Nu nog 2 plekken)

Het is tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëren! Je bent het waard lieve vrouw, voel je welkom… want dat ben je zeker!

Twijfel je nog? Vraag evengoed een sessie aan, ik beloof je het geeft je direct helderheid!

Het traject ‘vanuit liefde’ is voor jou als:

 • Je bereid bent om stappen te gaan zetten richting je droomleven / doelen
 • Jij je openstelt om die liefdevolle spiegel te ontvangen zodat je verder kunt ontwikkelen want stil staan daar doen we niet aan
 • Je echt in je eigen kracht wilt gaan staan
 • Je net even dat liefdevolle setje nodig hebt of soms die schop onder je kont. (alles vanuit liefde om jou te helpen groeien)
 • Je na 6 maanden ook net als de vrouwen die je voor zijn gegaan Razend enthousiast en dankbaar bent dat je de stap durfde te zetten (lees: de reviews op deze pagina)
 • Je klaar bent met de Struggles en bereid bent te investeren in je eigen zelfontwikkeling zodat je zelf kunt mee maken hoeveel succes het je brengt.
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde wilt opbouwen.
 • Je een business wilt neerzetten op basis van je eigen regels en krachten.
 • Je helemaal klaar bent met de oude patronen die je niet verder helpen.

Insta live

Rust in je hoofd, leren ontstressen, angsten overwinnen en luisteren naar de wensen van je hart. Is het tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëeren? Ik vertel je tijdens deze live ALLES over coaching traject ‘vanuit Liefde’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ‘Vanuit Liefde’ (Reiki, Massage & Coaching praktijk) (@nancy_bakx)