Happy Juice

Stel je eens voor dagelijks een gezond drankje drinken waardoor jij vol energie, vrolijk en gemotiveerd je dag door komt.. te mooi om waar te zijn? De reviews liegen er niet om…

Bestel hier direct je Happy Juice pakket

Hoeveel vrouwen ik de afgelopen 15 jaar in mijn praktijk hoorde praten over klachten als ‘vermoeidheid, snel geïrriteerd, negatieve gedachtes en een onrustig gestrest gevoel’.

Heeft mij doen beseffen dat dit probleem groot is en wij deze klachten als vrouw-zijnde heel snel ‘voor lief’ nemen. Wat als het niet jou schuld is dat je je zo voelt?

Lieve vrouw, heb jij op dit moment al langer tijd last van:

 • Vermoeidheid
 • Gestrest
 • Snel geïrriteerd
 • Overprikkeld
 • Weinig energie
 • Slecht humeur
 • Mood swings
 • Lage weerstand
 • Gebrek aan motivatie
 • Weinig concentratie

Heb je wel eens gedacht aan de gezondheid van je darmen die een cruciale rol spelen in jouw lichaam? Uit onderzoek blijkt dat de gezondheid van je darmen niet alleen van invloed is op je fysieke welzijn, maar ook een aanzienlijke impact heeft op je algehele welzijn & mentale gesteldheid.

Ontdek hoe je met 3 supplementen (Happy Juice) je leven positief kunt veranderen.

‘Vanuit liefde’ voor je lichaam en jezelf lees verder als je het nodig vind om je gezondheid serieus te nemen.

Een gezond lichaam is de basis voor alles dat er in je leven op je pad komt.

Met de juiste ondersteuning kan jou lichaam en je darmen zich weer herstellen, zodat jij je weer vrolijk, energiek en blij voelt! Zoals het leven en jouw lichaam zich horen te voelen.

Wat is Happy Juice?

Happy Juice is niet zomaar een supplement. Het is een krachtige mix van 3 producten met ieder zijn eigen positieve werking. Het is de sleutel tot mentale kracht die niet alleen in de hersenen ligt, maar ook in je buik. Deze 3 krachtige supplementen zorgen ervoor dat de communicatie tussen je spijsverteringsstelsel en je brein soepel verloopt en alle systemen beter functioneren. Het is een complex verhaal waar je verderop meer over leest.

De gezondheidsvoordelen op een rij:

 • Verbetert je humeur en je mentale welzijn door de ondersteunde mix van probiotica, prebiotica en fytobiotica.
 • Bevordert de groei van ‘feel-good’ neurotransmitters in de darmen.
 • Brengt je darmgezondheid in balans door de groei van gunstige darm bacteriën te bevorderen.
 • Het verbetert de spijsvertering en daarmee versterk je het immuunsysteem.
 • Voedingsstoffen kunnen betere worden opgenomen doordat je darmen steeds gezonder worden.
 • Gezondere darmen en spijsverteringssysteem zorgt voor een betere nachtrust en dus meer energie.
 • Een van de krachtige ingrediënten ondersteunt het mentale gedeelte, waardoor je gedurende dag meer motivatie, helderheid en focus ervaart.
 • Probiotica zorgt ervoor dat stress en angst verminderd.

Happy juice is een combinatie van 3 voedingssupplementen die je dagelijks samen drinkt in 500ml water.

Ben jij net zo enthousiast als ik

Wat zit er in Happy Juice?

Per producten kijken we hieronder naar de belangrijkste ingrediënten:

Mentabiotics

MentaBiotics is een product dat probiotica, prebiotica en fytobiotica combineert om jouw mentale welzijn te optimaliseren. Het bevat specifieke stammen van probiotica, zoals Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum, die een gezond darmmicrobioom bevorderen.

Door de groei van gunstige darmbacteriën te ondersteunen, helpt MentaBiotics bij het verlagen van cortisolniveaus, het bevorderen van kalmte en het verminderen van angst.
Het draagt ook bij aan de productie van essentiële neurotransmitters zoals serotonine, GABA en dopamine, die cruciaal zijn voor het behouden van een positieve stemming en algemeen welzijn.

Edge

Amare EDGE is een krachtige noötropische stof die jouw motivatie stimuleert en verbeterde mentale prestaties bevordert. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder extracten van Mango Blad, Lychee Fruit en Palm Fruit.

Deze ingrediënten werken samen om mentale focus te ondersteunen, uithoudingsvermogen te verhogen en de regeneratie van neuronen te bevorderen. Met Amare EDGE kun je een verbeterde concentratie, cognitieve functie en mentale helderheid ervaren, waardoor je taken met gemak kunt aanpakken en de hele dag productief kunt blijven.

Energy+

Tot slot, Energy+ biedt een soepele, natuurlijke en gerichte energieboost. Jouw gezonde variant op de ongezonde energiedrankjes op de markt.

Het bevat de gepatenteerde Gut-Brain Axis (GBX) mix, met ingrediënten zoals Applephenon® Aziatische appel, Enovita® Franse Druif en Enzogenol® Nieuw-Zeelandse pijnschors. Deze natuurlijke ingrediënten werken samen om langdurige energieniveaus te leveren zonder de nervositeit of crashes die vaak gepaard gaan met veel andere energieproducten.

Met Energy+ kun je genieten van een betrouwbare bron van energie gedurende de dag, waardoor je alert, productief en gemotiveerd kunt blijven.

Wat deze 3 supplementen samen met elkaar versterken?

Hoe beïnvloedt Happy Juice de gezondheid van je hersenen en darmen?

Wist je dat je lichaam twee ‘hersenen’ heeft, en dat Amare Happy Juice het potentieel heeft om beide te ondersteunen?

 • De eerste ‘hersenen’ bevinden zich in je hoofd en zijn verantwoordelijk voor cognitieve verwerking, informatieopname en geheugenopslag.
 • De tweede ‘hersenen’, vaak aangeduid als het ‘enterische zenuwstelsel’, bevinden zich in je darmen. Dit systeem bestaat uit een uitgebreid netwerk van neuronen langs het spijsverteringskanaal, dat communiceert met je hersenen door signalen te sturen. Deze signalen kunnen veel invloed uitoefenen op de productie van hormonen die jouw emoties en stemming reguleren
 • Verrassend genoeg wordt een aanzienlijk deel van je lichaamseigen serotonine, de neurotransmitter die vooral geassocieerd wordt met stemming en geluk, eigenlijk gesynthetiseerd en aangetroffen in je darmen. Amare Happy Juice is zorgvuldig samengesteld om zowel de geestelijke gezondheid als de darmgezondheid aan te pakken, en biedt uitgebreide ondersteuning voor jouw algehele welzijn.

Happy Juice ervaringen

Ik ben inmiddels ruim een maand onderweg met Happy Juice en ervaar vooral veel verschil in mijn energieniveau. Wat voorheen een opgave was om op tijd mijn bed uit te komen om te gaan werken, lijkt het nu een makkie. Naast mijn drukke baan heb ik zelfs nog energie om te gaan sporten.
– Happy Juice gebruiker
Ik had na twee dagen al het idee dat ik me beter ging voelen, maar geloofde niet dat het zo snel kon. Toen op dag 3 voelde ik me nóg beter. Ik zit nu in mijn 4e week en dit is wat ik merk: ik slaap heerlijk, ben minder/niet prikkelbaar, ben een rustigere mama en voel me helder & energiek.
– Happy Juice gebruiker (dit zijn officiële reviews die in de groepsapp worden gedeeld)
Ik gebruik Happy Juice pas vier dagen maar merk zeker al verschil in mijn energie. Ik ben een zwangere moeder die nog borstvoeding geeft aan een 9 manden oude baby en heb er nog één van 2 jaar rondrennen, dus ik ben uitgeput en overleef met bijna geen slaap dus dat wil nogal wat zeggen.
– Happy Juice gebruiker
Ik ben Happy Juice gaan drinken omdat ik overspannen thuis zat. ik kon alleen maar huilen. Na een paar dagen merkte ik al verschil in hoe ik mij voelde. Ik kan meer hebben van de kinderen, en maak me minder druk. Ik voel me rustig en heb veel energie. Slapen was een drama, ik werd wel 10x per nacht wakker, nu slaap ik wel 5 a 6 uur aan een stuk, dat is echt een enorme verbetering. Als ik de happy juice vergeet dan merk ik dat snel aan mijn energie level en gemoedstoestand.
– Happy Juice gebruiker
Sinds ik Happy Juice gebruik zit ik beter in mijn vel. Mijn hoofd is rustiger, ik ervaar echt veel minder stress, maar ook minder last van depressieve geevoelens. Mijn nachtrust is verbeterd, waar ik voorheen 4 uurtjes sliep, zijn dat er nu al gauw 7. Mijn huid is vele malen kalmer, minder eczeem klachten, ook de jeuk en schilfers op mijn hoofdhuid zijn weg.
– Happy Juice gebruiker
Persoonlijk merk ik dat ik nu beter slaap en gemakkelijker in slaap kom. Ik word ook wakker zonder wattig hoofd. Verder merk ik dat ik een beter gevoel in mijn buik heb, een minder opgeblazen gevoel.
– Happy Juice gebruiker

Ben je net zo enthousiast als ik geworden over Happy Jus?

Ervaar het zelf, bestel & ervaar zelf hoe snel je het resultaat al voelt!

 1. Subcribe&save –  Extra korting & sparen voor gratis producten. Je betaald €155,33 per maand en ontvangt iedere maand een volledig Happy Juice pakket (3 supplementen) Altijd opzegbaar. Exclusief verzendkosten.
 2. Eenmalige aankoop – je besteld het Happy Juice pakket eenmalig (3 supplementen) en betaald €172,22 exclusief verzenden.
 3. Bestel Via onderstaande link en ontvang op je eerste bestelling €8,- extra korting!

Speciaal voor klanten hebben wij een fijne community op Facebook waarbij je kan aansluiten, met allerlei fijne tips, workshops en info omtrent Happy Juice en darmgezondheid.

De meeste korting ’s link De éénmalige bestelling link

Team Happy Juice

Als jij Happy Juice een fantastisch product vind waarmee je ook andere wilt helpen dan kan je ervoor kiezen om business partner te worden. Hiermee help je niet alleen jezelf maar ook vele anderen die net als ons ‘voorheen’ struggelde met hun mentale en fysieke gezondheid.

Wil jij Happy Juice delen met je vrienden, volgers, kennissen, of misschien in je praktijk? Aanmelden als Brandpartner kost slechts eenmalig €35,09. Na aanmelding kun je Happy Juice bestellen, maar dat is niet verplicht. Je ontvangt dan je eigen referal link die je kan gaan delen.

Ik heb alles in huis om je te begeleiden een succesvolle online onderneming op te zetten. Denk aan coaching, workshops, materialen, afbeeldingen, challenges, informatie, etc. Je komt in mijn Happy Jus team en in het overkoepelende Nederlandse team. Ik word jou begeleider als jij je aanmeldt via mij! Heb je vragen of opmerkingen hierover? Aarzel niet deze aan me te stellen! Ik plan met liefde een gesprek in om al je vragen te beantwoorden. Whatsappen mag ook, 06-46767326

Brandpartner licentie + Happy juice Subscribe & Save bestellink Brandpartner licentie aanschaf

Meest gestelde vragen

In verband met de opbouwperiode zul je met je eerste Happy Juice pakket ongeveer 1,5 maand doen. Wanneer je eenmaal op de volledig dosis zit van 1 schepje per supplement per dag, dan doe je er ongeveer 1 maand mee.

Dat is per persoon heel verschillend en heeft met verschillende factoren te maken. Waaronder je algehele gezondheid, je darmgezondheid, de mate waarin je medicatie heb gehad in de afgelopen jaren, etc. Qua energie en bijvoorbeeld beter slapen kan het zijn dat je al snel verbeteringen merkt.

Happy Juice heeft een zoete smaak en doet mij denken aan een limonade. De supplementen bevatten natuurlijke dragonfruit en watermeloen en die proef je er in terug. Happy Juice is gezoet met stevia, daarom past het in een ketodieet en is vrij van kunstmatige smaak – en zoetstoffen.

Je drinkt Happy Juice 1x per dag. Je bouwt het gebruik van Happy Juice langzaam op. Je darmen moeten wellicht wennen aan de combinatie van pre en probiotica. Je begint rustigaan met ongeveer 1/4 schepje van elk supplement in minimaal 500ml water. Doe dit voor ongeveer 5 a 7 dagen, gaat het goed dan kan je ophogen naar 1/2 schepje van elk. Ga dit goed? Dan kan je weer ophogen naar een hele schep per supplement. Voel je je tussendoor wat minder, bouw het dan wat rustiger op. Belangrijkste: luister goed naar de behoeftes van je lichaam en doe waar jij je goed bij voelt.

Nee hoor, je bent niets verplicht. Wel raad ik aan te bestellen met autoship aan, want dan ben je goedkoper uit. Je kan de autoship eenvoudig aanpassen qua frequentie of de datum wijzigen. Bestel bijvoorbeeld de eerste keer weer na 2 maanden en daarna maandelijks, dan kom je nooit zonder te zitten.

Zoals gezegd ga je met het gebruyik van Happy Juice pre, pro en fytobiotica toevoegen aan je darmen. En daar kan je lijf best even van schrikken. Wat gebeurt er nou? Het kan daarom dat je dingen gaat ervaren als buikpijn, winderigheid en diareee. Dit is heel normaal, zolang het maar niet de spuigaten uitloopt. Een enkeling krijgt ook hoofdpijn of ervaart de klachten waarvoor hij/zij Happy Juice is gaan gebruiken juist even heviger.

Super leuk! Je bent welkom in mijn team. Je kan je business licentie (a €35) eenvoudig hier aanschaffen. Je krijgt daarna ook toegang tot de business whatsapp groep en onze Amare babes FB groep. Je mag gebruik maken van alle tools, informatie en content we voor handen hebben, zo kan je gelijk van start! Heb je nog vragen of wil je een oriënterende zoom call om te bespreken of het iets voor je is? Stuur me een e-mail!

Denk aan vermoeidheid e.d. Allemaal heel logisch en dus niet zo gek. Bekijk vooral even deze video als je daar meer over wil weten. Nogmaals; luister naar je lijf.

Neem contact op