De één vind het spirituele onzin en de ander geloofd er heilig in.
Je kunt tarot kaarten gebruiken voor inzicht, voorspellingen of als hulp middel bij coaching zoals ik dat doe tijdens mijn 1 op 1 trajecten.
Alles wat ik hier beschrijf is op basis van mijn eigen inzichten en ervaringen.
Hoe werken tarot kaarten nou precies?
Als eerste is het handig om te weten dat alles trilt op een bepaalde frequentie en alles dus energie is. (Leer ik je o.a. in de cursus creëer een succes mindset)
Je herkent het vast wel je komt binnen op een feestje er er hangt een heerlijke vibe of je stapt net op een verkeerd moment binnen bij vrienden/familie en je voelt dat er geen fijne sfeer is. We voelen de energie, de vibe, de energetische trilling.
Om iedereen hangt een bepaalde energie heen. En die energie/trilling verandert regelmatig, afhankelijk van onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Als je met je partner uit elkaar groeit of je vind een bepaalde hobby niet meer leuk dan is de energie frequentie veranderd. Je trilt niet meer op dezelfde frequentie.
Tarotkaarten hebben ook een bepaalde energie frequentie. Ze voelen jouw trilling of de trilling van diegen voor wie je de kaarten trekt. Iedereen voelt die trilling maar we zijn ons er niet meer bewust van door de drukte in ons leven.
Het is ons onderbewustzijn die deze trilling opvangt. Je intuïtie, ons innerlijk weten komt voort uit het onderbewustzijn.
Vanuit dit onderbewustzijn kies ik dus de kaarten die vanuit jou onderbewustzijn trilt op dezelfde energe frequentie.
Klinkt een beetje zweverig of eigenlijk hee logisch. Kortom je weet dat het zo werkt of je hebt je er nooit echt in verdiept dus zeg je dat je het niet geloofd.
Het komt er op neer volgens één van de natuur weten (wet van aantrekking) dat jij mensen of dingen met dezelfde energie frequentie aantrekt als jij zelf.
De kaarten dienen als hulpmiddel om te communiceren met jouw onderbewustzijn, jouw intuïtie. De kaarten geven jou dus antwoord op de vragen die je stelt via je onderbewustzijn/intuïtie gebaseerd op de energetische trillingen.
Dus even kort gezegd:
Tarot kaarten verbinden jou met je onderbewustzijn en intuïtie, waardoor je meer inzicht krijgt in het levenspad dat jij wilt bewandelen.
Mooi toch!? Ik noem dit de wonderen van het leven, magie!
Je houd ervan of (nog) niet.
Ik hou ervan!
Mocht je het een keer willen proberen ook al ben je een beetje sceptisch, dat kan!
Laat je verrassen en verwonderen over een persoonlijke spirituele reading.
Aanvragen doe je hier:
Heb je vragen of wil je meer inspiratie ontvangen?
Stuur een berichtje via instagram : Nancy_bakx of luister naar één van mijn (meer dan) 100 podcast afleveringen via spotify Nancy Bakx-Grapendaal
Heel veel liefs Nancy