Na een succesvol 6 maanden traject zei ze tegen mij in een spraak bericht deze letterlijke woorden:

Ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met onze mooie afsluiting van ons traject en dat de reiki behandeling me echt heel goed heeft gedaan, ik merkte echt verandering in mijn energie, en ik zat al aan de positieve kant het lijkt wel alsof er weer een klein stukje van me afgevallen is, dat voelt echt goed dank je wel. En ja gouden handen heb je zeker! Je hebt het in je en je brengt heel veel teweeg. Dat wilde ik gewoon laten weten dat ik super blij ben. Zon mooi gebaar en blijvende herinnering de steen die je me gegeven hebt. Dankje wel voor alles. Het was heel mooi,warm liefdevol en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Zo’n fantastische dag gehad! Vanmorgen een coach sessie verzorgd met één van mijn lievelings klanten. (iedereen is mijn lievelings klant) ik benoem het extra want ik vind een powervrouw ‘klant’ noemen zo iets afstandelijks. Ik werk alleen maar met power vrouwen, vrouwen die vol in het leven willen staan. Uitdagingen aan durven te gaan, hun zelfvertrouwen willen vergroten en open staan om enge sprongen te wagen met mij aan hun zijde. Dat vind ik goud! Ik ga alleen coach trajecten aan met vrouwen waarbij IK het voel, ik met hoofdletters. Als ik het niet voel, doe ik het niet. Hier is wel een proces aan vooraf gegaan. Ik heb zelf coach trajecten gevolgd en daar heb ik onwijs veel van geleerd.

Hoe ik het niet zou doen maar zeker ook de dingen die ik belangrijk vind toe te voegen en wat ik miste. Voor mij staat harts verbinding op 1. Ik moet het gevoel hebben van ‘jaaaaa met jou wil ik samenwerken’ ik moet er echt energie van krijgen. En 6 maanden is lang! Ik heb zelf een traject gevolgd van 1 jaar en 1 van 6 maanden. Een traject van een jaar vind ik persoonlijk te lang. Hoeveel kan je leren van één persoon, over een half jaar kan je er helemaal anders in staan is mijn ervaring.

Terug naar mijn fijne ochtend met mijn lievelings klant, ik heb er een waardevolle vriendschap aan over gehouden. Ze stuurde mij na afloop nog een spraak berichtje met hoe dankbaar ze is met de fijne afsluiting van het traject. Ik heb haar uitgenodigd bij mij thuis voor een coach sessie en een reiki behandeling met een zelfverzorgde lunch. Als cadeau gaf ik haar een edelsteen, een amethist. Deze steen heb ik ver voor ons traject al uitgezocht speciaal voor haar. Ik wist dat ze zou gaan voor een traject bij mij, ik voelde het zo sterk en ik wilde zo graag met haar samenwerken. Het voelde steeds als áaaaahhhh zeg ja tegen mijn traject want ik kan je zo goed helpen!! De steen kocht ik in duitsland en heb ik vanaf dat moment tijdens ieder contact moment erbij gehouden. Dit was overigens altijd online omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen. Iedere online sessie trok die steen weer mijn aandacht. De steen zit vol met onze energie, een prachtig aandenken aan onze samenwerking.

De reiki behandeling heeft haar onwijs goed gedaan, alsof er weer een stuk verlichting is ontstaan. Gouden handen!

Het is voor mij een succes wanneer iemand oprecht vanuit liefde haar dankbaarheid uit naar mij. Dit ervaar ik in de praktijk tijdens het geven van een reiki massage ook. Maar dus ook met coaching trajecten en vandaag dus ook. Ja dan heb ik tranen in mijn ogen van geluk. Intens geluk! Dat is toch een van de dingen die je wilt voelen, ik in ieder geval wel!

Mijn lievelings klant kwam binnen en ze wilde heel graag: rust in haar hoofd, balans in haar leven, zich zelfverzekerd voelen, sterk en krachtig gaan staan voor wie ze werkelijk is. Maar ze verlangde ook naar meer luchtigheid en vrolijkheid. Ze wilde daarom ook haar zakelijke kant los laten, die hielt haar in de houdgreep. Door onze samenwerking durfte ze al heel snel de stap te zetten om haar baan stop te zetten. Iets dat ze zonder mij nooit had gedaan gaf ze me terug. Ze heeft oude patronen los gelaten en rondom het thema van geld de ervaringen los gelaten. We hebben samen zoveel bereikt in die 6 maanden. Ze volgde ook mijn online trainingen, die je de basis inzichten geeft. Opdrachten die ik erin verwerkt heb die mij ook zo goed geholpen hebben om verlichting te brengen in mijn leven. Maar ook persoonlijke ontwikkeling. Bewustwording momenten. We hebben 1op1 video coach sessies gehad waarin we dieper door konden gaan op haar overtuigingen maar ook maakte ik haar bewust van de woorden die ze zei maar niet in lijn waren met wat ze wilde. En dit soort gesprekken geven je zoveel inzichten en daarmee de helderheid om het structureel anders te gaan doen.

Een groot stuk zelfvertrouwen in jezelf versterken. Waar je nu ook staat als vrouw zijnde en dit luistert het is normaal om dingen niet te durven. Juist daarom is het ongelofelijk waardevol om samen die stap te zetten. Om net dat extra duwtje in de richting van je dromen te krijgen. Op een liefdevolle manier maak ik je bewust van je eigen gedrag houding en woorden. Maar soms heef ik je ook een schop onder je kont. Vaak door het wekelijkse contact dat ik heb via de app. De dagelijkse dingen, de motiverende woorden, de coach die je zegt wat je nodig hebt op dat moment om door te zetten en niet terug te vallen.

Dit allemaal samen is goud, dit is succes in mijn ogen. En dankbaarheid is het resultaat van mijn liefde die ik mee geef.

Ik ben echt ongelofelijk trots op mijn lieveling klant en op mezelf. Dat ik de kracht ooit zelf ook heb verzameld om andere vrouwen te gaan helpen tijdens hun reis naar hun mooiste leven. Want dat lukt me aardig goed! En dus sluit ik nu deze podcast aflevering af vanuit pure dankbaarheid. Dank je wel voor de afgelopen 6 maanden, ik weet dat je luistert!

Lieve vrouw, mocht je dit lezen… en zelf ook een flinke transformatie willen meemaken net als mijn lievelingsklanten dit doen. Je mag mij altijd een berichtje sturen! Ik maak een traject voor jou op maat als ik het voel om met je samen te werken. Je bent van harte welkom! Liefs!