Maand reading

De herfst is een prachtige periode om je aandacht naar binnen te richten

Wat houd de maand reading in?

Een maand reading geeft je inzicht in de processen die zich in deze maand zullen manifesteren in jouw leven. Nieuwe kansen, verborgen angsten en heldere inzichten zullen zichtbaar zijn. Een spirituele Maand reading is een intuïtieve, diepgaande sessie waarin ik me richt op jouw energie en de boodschap die je ziel wil overbrengen. Door middel van verschillende methoden, zoals tarotkaarten, energetische interpretatie en intuïtieve begeleiding, breng ik je inzicht en helderheid voor de komende maand.

Je ontvangt inzichten vanuit je ziel en laat je vooral inspireren voor de boodschappen die je ontvangt voor deze maand.

De boodschap voor jou

Het leven kan soms verwarrend zijn en je kunt het gevoel hebben dat je het contact met je ware zelf kwijt raakt. Mijn missie is om je te helpen dat pad terug te vinden en te leven vanuit het vertrouwen op je eigen intuïtie. Richt je aandacht naar binnen en berust je in de periode van de herfst in je manifestaties. Soms is het leven nu niet wat je ervan had verwacht, weet dat dit altijd tijdelijk is. Richt je aandacht op de positieve dingen in je leven en je zult zien dat je leven zich positief ontvouwd. Dit kan al zo snel weer zichtbaar zijn!

De voordelen

  • Het geeft je de rust als je kunt vertrouwen op de cyclus van het leven en de seizoenen.
  • Het geeft je diepgaand inzicht. Je zult ontdekken welke patronen je belemmeren en welke kansen er voor je liggen. Dit inzicht zal je helpen om bewuste keuzes te maken en je leven op een positieve manier te veranderen.
  • Het zal je inspireren om nieuwe toekomstplannen te creëren. Je zult worden aangemoedigd om je dromen en doelen na te streven en je volledige potentieel te benutten.
  • Het geeft je de mogelijkheid om de lasten en blokkades die je hebt te herkennen en los te laten, waardoor je meer innerlijke rust en balans ervaart.

Ervaringen

 

Wil jij jouw persoonlijke maand reading ontvangen? Dat kan!

Ik kijk ernaar uit om deze kaartlegging voor je te verzorgen.

Ja ik wil mijn inzichten ontvangen

Hi ik ben Nancy

Ongeveer 15 jaar geleden begon ik met een schoonheidssalon aan huis. Toen was het al mijn passie om andere vrouwen in de watten te leggen, te verzorgen en met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Een groot succesvol bedrijf was het resultaat van mijn harde werken en het beste van mezelf geven tijdens iedere behandeling die ik gaf. Vorig jaar verkocht ik mijn bedrijf omdat het te groot was geworden en ik de verbinding kwijt was geraakt.

Een massagetafel, mijn handen, mijn klanten, zodat ik kan doen waar ik écht goed in ben: Heerlijke ontspannende massages i.c.m. reiki geven waar je als vrouw zo intens van geniet dat je gewoon wilt blijven liggen!

Ik help ook graag om het waardevolle contact met jezelf te versterken. De toevoeging van coaching ’s trajecten en online programma’s zet ik in om vrouwen op een dieper niveau intensief te begeleiden, om het geluk in zichzelf en het leven weer terug te vinden.

Uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset. Naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen, dromen en doelen.

Ik ben hier om jouw leven een stuk aangenamer en makkelijker te maken
. Omdat ik geloof dat je samen sterker staat en ik vind dat wij vrouwen elkaar meer mogen supporten, steunen, upliften en vooral elkaar helpen om het beste in ons omhoog te halen.

Als vrouw, moeder, ondernemer, vriendin, collega of sister…

I FEEL YOU,  I’M HERE TO HELP

Aanbieding ’s pakket 1

Persoonlijke reading of zielsmissie aanvragen voor 33,-

Aanbieding ’s pakket 2

Persoonlijke reading én zielsmissie aanvragen voor 55,-

Afrekenen