Wat is mijn doel? Waar wordt ik gelukkig van? Wat wil ik? Schieten deze vragen ook wel eens door je hoofd?

 

  • Je weet niet wat je wil in het leven en dat zorgt voor frustratie.
  • De druk van mensen om je heen die ook verwachten dat je een keuze maakt en dat je weet wat je wil gaan doen met je leven…
  • Daardoor begin je te twijfelen aan jezelf
  • Je wilt gewoon vol vertrouwen zeggen dit is wat ik doe en dat maakt mij gelukkig!
  • Je verlangt naar een gelukkig leven…. Maar waar vind je jouw geluk nou?

 

Herken jij dit gevoel? Pak snel pen en papier, want in deze podcast aflevering geef ik je een super toffe opdracht om makkelijk te doen. De podcast aflevering levert je nieuwe inzichten én ik stel je 11 vragen waarmee je weer helderheid en rust in je hoofd krijgt.

 

Ik beloof je na het luisteren ben jij een stapje dichtbij je authentieke zelf!

Luister hier de podcast aflevering #130 Help! Ik weet niet wat ik wil… 11 vragen die je verrassende nieuwe inzichten opleveren.

Weer een stapje dichterbij je authentieke zelf en een gelukkig leven!

 

Ben je ook nieuwsgierig naar je zielsmissie in dit leven?

 

Je zielsmissie ontdekken is een combinatie tussen numerologie en tarot. Tijdens je geboorte krijg je van je ouders een naam en van het universum een getal, je geboorte datum. A.d.h.v. je geboorte datum kan ik je ziels missie en levenslessen voor je uitrekenen en met je delen tijdens de reading zielsmissie. Je zielen missie is een reis, geen bestemming. Het is de reis die je ziel wil afleggen en dat is de reden waarom je hier op aarde bent als mens.

 

Het is ook de reden waarom er bepaalde situaties gebeuren in je leven waarvan je misschien wel denkt ‘waarom overkomt mij dit altijd!’

 

 

Uit je hoofd en leren luisteren naar je hart 

Creëer Balans in je leven & Versterk je (Zelf) Vertrouwen

Lieve vrouw, zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk!

Massage, Reiki & Coaching praktijk Nancy Bakx