Challenge dag 1

Dankbaarheid

Dankbaarheid verhoogd je energie frequentie en geeft je een gelukkig warm gevoel. Maar waarom geven we onszelf dit gevoel zo weinig. Het is zo simpel, deze opdracht verhoogd direct het geluk’s gevoel in je lichaam.

Voel je niet direct het gevoel van warmte en dankbaarheid in je lichaam, geeft niet! Je bent pas net begonnen, blijf ermee doorgaan tot je het wel voelt. Geef jezelf de tijd om het te leren voelen.

Denk je nu bij je zelf.. ‘jaja weet ik al’ Wees dan eens goud eerlijk tegen jezelf… Doe je het ook?!

Neem jezelf en deze opdracht serieus, ga het DOEN!

Zeker als je besloten hebt om Meer balans, geluk en zelfliefde te willen ervaren!

De komende 7 dagen ga je iedere dag onderstaande 3 korte opdrachten toepassen in je leven.

1. Iedere ochtend

Iedere ochtend zodra je wakker wordt blijf je even liggen in bed en voel de dankbaarheid door 5 dingen te benoemen of te denken waar je NU dankbaar voor bent.
Bijvoorbeeld:

 • Wat heb ik toch een geluk om wakker te worden in dit heerlijke warme bed.
 • Ik heb gewoon een dak boven me hoofd die ervoor zorgt dat ik droog en veilig in bed wakker mag worden.
 • Wow ik word gewoon volledig in rust wakker en ik heb heerlijk geslapen.
  (besef jezelf bij het doen van deze opdracht dat niets vanzelfsprekend is voor een ander persoon in bijvoorbeeld een ander land waar veel armoede heerst)
 • Wat een prachtige slaapkamer heb ik toch, en een heerlijk zacht warm bed!
 • Ik hoor de vogels fluiten en de zon schijnt!!

2. Iedere dag

Iedere dag vul je het ‘100x waar ben ik dankbaar voor-lijstje’ aan. Aan het eind van de week is het dus de bedoeling dat je 100 verschillende dingen hebt opgeschreven waar jij dankbaar voor bent in je leven.
Bijvoorbeeld:

 • Ik ben dankbaar voor mijn schone tandenborstel waarmee ik dagelijks een frisse mond ervaar
 • Ik ben dankbaar voor de gevulde koelkast/fruit schaal omdat ik dagelijks gezond kan eten
 • Ik ben dankbaar voor de planten/bomen in huis want ze geven me zuurstof
 • Ik ben dankbaar voor mijn kind, partner, gezondheid, mezelf, huisdier, bankstel, warme douche, herinnering etc.

3. Iedere avond

Iedere avond voor het slapen gaan schrijf je 3-5 dingen op waar je dankbaar voor bent die dag. Iets dat er gebeurt is, dat je hebt ervaren, dat je mocht zien, dat je mocht beleven. Voel en schrijf de dankbaarheid op. Hoe voelt het voor je dat je dit vandaag mocht ervaren.

Neem even de tijd voor het slapen gaan om het gevoel van dankbaarheid te voelen in je hart.

 • Leg je handen op je hart en voel de dankbaarheid stromen!

Pak de verantwoordelijkheid van jouw leven!

Ik kijk uit naar morgen

Ik ben nieuwsgierig naar het 6 maanden coaching traject

Hi ik ben Nancy

Én mijn omgeving kent me als iemand die graag in het diepe springt. Ik volg graag mijn gevoel, ook al vind mijn hoofd dat vaak dood eng!

Ik ben ontzettend enthousiast en verliefd op het leven! Hoe is dat zo gekomen? Ik heb aan mezelf én aan een succes mindset gewerkt. Ik geloof dat je met de juiste gedachten en door het nemen van krachtige beslissingen álles kunt bereiken, zolang je maar het lef hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw ideale leven!

Hoe kan het dat ik hier zo van overtuigd ben? 3 jaar geleden zag ik het leven niet meer zitten. Het licht ging even uit. Doordat er veel woede, haat en verdriet in mijn lichaam zat opgeslagen, belandde ik in een burn-out. Terwijl ik zoveel heb om gelukkig mee te zijn: twee prachtige kinderen, een liefdevolle relatie, een heerlijk huis en ik runde mijn eigen bedrijf. Wat viel er toch te klagen?

Op het moment van mijn burn-out was ik al langer dan 15 jaar ondernemer. Ik was eigenaresse van een succesvolle schoonheidssalon. Na de verkoop vervolgde ik mijn reis naar een betere versie van mezelf. Mijn streven is een vrij en gelukkig leven. Ik herontdekte mezelf, mediteerde om meer verbinding te maken met mijn innerlijke ‘ik’. Mijn lichaam en geest gaf ik eindelijk de rust die ze verdiende en zo trok ik mezelf uit het donkere gat vandaan. Door de kennis die ik heb opgedaan, leef ik nu een geweldig leven. Én ik ben nog maar een paar jaar met mezelf aan de slag.

Van dikke financiële schulden naar een ton op mijn bankrekening! Inmiddels heb ik ‘bijna’ alles alweer geïnvesteerd. Ik ging aan de slag met money mindset cursussen, boeken over de Wet van Aantrekking, coachingstrajecten met een business coach en life mentor. Ik heb in dat jaar meer dan 50k geïnvesteerd in mezelf, terwijl ik in de schulden zat! En ik blijf doorwerken aan de beste versie van mezelf, zodat ik jou nog beter kan begeleiden. Die waardevolle levenservaring deel ik met je in mijn programma’s. Laten we samen werken aan je droomleven. Ik heb er zin in!