‘Creëer een succes mindset’

De cursus waarin je ontdekt hoe je een succes mindset kunt creëren.

Je leert in meer dan 20 video’s precies hoe je een succesvol leven voor jezelf creëert. Start datum 28 Mei 2024

Meld je hier aan!

Het leren begrijpen van je lichaam op Fysiek, Mentaal, Emotioneel en energetisch niveau. Dat is de basis de fundering van je leven.

Wist je bijvoorbeeld dat het energie niveau waarin jij je bevind vibreert op een bepaalde frequentie? En dat dit de energie is die je uitzend en dus ook weer terug krijgt? En dat dit alles te maken heeft met je emoties en gedachtes? Hoe jij je voelt bepaald hoe jij denkt is wat je aan energie uitzendt?

Herken je het bijvoorbeeld dat je smorgens wakker wordt en je voelt je gestrest of je maakt je zorgen? Dat is dan de energie waarmee je je dag start en waarmee je dingen op je pad gaan aantrekken. Ik heb vele oefeningen verzameld de afgelopen jaren die voor mij helpend zijn om mijn energie frequentie te verhogen, zodat ik me oprecht goed voel, rust ervaar, vertrouwen, dankbaarheid, en blij en vrolijk mijn dag start.

Ik wou dat ik deze levenslessen als kind had geleerd.

Dus aan mijn jongere zelf en aan mijn eigen kinderen die straks oud genoeg zijn om de cursus te volgen. Een handleiding over de werking van het grootste geschenk dat je ooit jezelf cadeau kunt geven. ‘Creëer een succes mindset’. Deze cursus is de basis handleiding waarmee jij je fundering kunt versterken voor de rest van je leven.

Hoe werken je emotie’s, hoe werken je hersenen, hoe zorg je voor je energie niveau, hoe werkt de wet van aantrekking precies, hoe trek je geluk aan, Hoe versterk je je zelfvertrouwen en nog vele andere onderwerpen.

De cursus ‘Creëer een succesvol leven’ start op 28 mei 2024 en als jij erbij wilt zijn reserveer je ticket dan snel… Want onder de eerste 10 aanmeldingen verloot ik een ‘Vanuit Liefde’ Cadeau pakket. En geloof me, dit pakket wil je echt winnen!!

Meld je hier aan!

Het is een complete cursus bestaande uit krachtige en korte TO-THE-POINT video’s. Je krijgt levenslang toegang. De waarde is niet in geld uit te drukken. De prijs zijn 2 getallen waar ik me goed bij voel. 88. De investering is 88 euro. 1 malig, levenslang toegang. Ben jij het waard om 88 euro in jezelf te investeren? Ik zal er ook een module money mindset bij doen. Wat op geld zit vaak een label, een lading van oude overtuigingen die je behoorlijk kunnen beperken in de energie van geld. En dat vind ik dus ook zo ongelofelijk interessant en uitdagend! Want ik kom uit een tijdperk van ieder dubbeltje omdraaien en ik vind het ongelofelijk gaaf om te zien waar ik nu sta. Financieel kunnen wij ons als mens-zijnde zo intens gevangen houden. Tijd om patronen te doorbreken, doe je mee?Houd dan mijn podcast afleveringen in de gaten en luister mee

Lieve vrouw voel je welkom, want dat ben je!

Meld je hier aan!

Deze vrouwen zijn je voorgegaan

Alles is mogelijk
Mijn grootste inzicht wat ik tot nu toe heb gekregen tijdens de cursus is dat ik mij heel bewust ben geworden van bepaalde gebeurtenissen in me leven, en begrijp waardoor ik mijzelf soms zo kan voelen. dat geeft mij een hoop duidelijkheid waardoor ik het mijzelf kan vergeven en het kan omarmen. ook is mij steeds meer duidelijk dat wat je ook zelf manifesteert, alles is mogelijk. ik heb daarbij meer vertrouwen gekregen in het behalen van mijn doelen.
Natasja
Ik zeg: DOEN!
Het leukste van deze cursus is toch wel de bewustwording van alles. Als er bepaalde situaties ontstaan dat ik daar nu positiviteit uit kan halen. ook de opdrachten die we kregen vond ik zo gaaf. Als ik deze cursus zou aanraden aan iemand anders zou ik zeggen: DOEN! Als je meer uit jezelf wilt halen, raadt ik je aan om deze cursus te volgen.
Deborha

I feel you!

Hi, ik ben Nancy! Een aantal jaar geleden had ik last van stress, onrust in me hoofd, weinig energie en (als ik heel eerlijk ben) voelde ik me dood ongelukkig. Ik wilde me gewoon weer gelukkig en sterk voelen en de dingen die ik leuk vond weer vol energie en vertrouwen kunnen doen.

Mijn zoektocht naar geluk heeft me opgeleverd dat ik nu vol energie, vol vertrouwen en gelukkiger dan ooit kan ZIJN. Daar ben ik f*cking dankbaar voor! Want als ik niet ongelukkig was geweest dan had ik nu ook niet gelukkig kunnen zijn.

Ik vond mediteren eerst altijd maar zweverig en ik vond het altijd maar teveel gedoe. Maar ik vond het ook lastig om vrolijk door het leven te gaan en écht een leuke moeder/vrouw te zijn. Toen ik toch maar na vele lessen (en ups&downs) leerde hoe mijn lichaam werkte en hoe ik leerde mijn hersenen te gebruiken. (die ik opnieuw kon programmeren waardoor ik me niet meer liet tegenhouden door mijn grootste angsten). En terwijl ik coaches volgde die ik vet irritant vond, ging ik toch maar de sprong wagen en samenwerken met een coach.

En nu weet ik dat iedereen hier mee te dealen heeft! Die gedachtes en die stemmetjes… Maar het is écht de kunst van het leven om jezelf te leren begrijpen. Daar vind je jou geluk, kracht, zelfliefde en leer je omgaan met je eigen volwassen vrouwelijke energie.

Ik vind het heel erg zonde dat we zo weinig leren (als kind zijnde) over de werking van ons lichaam, hersenen, energie en hoe je met je emoties kunt omgaan. Daarom wil ik helpen om jou leven makkelijker te maken. Zodat je meer geluk & energie kunt ervaren waarmee je jouw droomleven zelf kunt creëren.

Vanuit Liefde ben ik hier om jou te helpen,

Liefs Nancy Bakx

Wat je krijgt:

1op1 sessies & Reiki Massage

Omdat een Reiki massage ervoor zorgt dat je weer gaat voelen, je zet daarmee je hoofd uit. En dat geeft je meer helderheid, positiviteit, nieuwe energie, inzichten en je krijgt een waardevol coach gesprek waardoor je vol focus weer leert vertrouwen op jezelf en daarmee kansen ziet die werkelijk bijdragen aan jou geluk.

Thuis oefeningen

Ontvang opdrachten met meditaties, video’s en les materiaal. Alles ontvang je op basis van wat je op dit moment nodig hebt na ieder contact moment. Persoonlijk en op maat voor jou gemaakt, puur op basis van jou behoefte. (er is geen one-size fits all)

Wekelijkse check-in

We houden elkaar op de hoogte van de lopende processen, ik support je, ik steun je, ik ben er voor je, ik help je en de lijnen houden we kort via WhatsApp. En natuurlijk de liefdevolle schop onder je kont die je aanzet tot ACTIE, want zonder actie geen resultaat. (er is geen snelweg naar succes)