Coach traject ‘Jij bent belangrijk’

Rust in je hoofd, leren NEE zeggen, ontstressen en je zelfvertrouwen weer opbouwen.
Omdat jij belangrijk bent en het tijd is om een nog mooier leven voor jezelf te creëren waarbij zelfvertrouwen en zelfliefde centraal staan.

Laat mij je helpen en start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Voor jezelf opkomen en ‘Nee’ zeggen tegen een ander kan behoorlijk lastig zijn he? Omdat de reactie van andere mensen zoveel met je doet dat het je ervan weerhoudt om eerlijk te zijn…

En daar gaat het steeds mis…
(dit herken je vast wel)

 • Je bent bang om ‘niet leuk’ gevonden te worden.. Wat als je vrienden verliest? Opkomen voor jezelf, Hoe doe je dit zonder een ander te kwetsen? Hoe geef je jouw grens aan?
 • Jezelf verstoppen of je gevoelens negeren gaat niet meer, en de tranen blijven stromen.
 • Je bent uitgeput en uitgerekend nu lijkt alles er wel uit te komen. Al die opgekropte gevoelens, boosheid; het voelt oneerlijk.
 • Je hebt Veelste hard gewerkt en teveel gedaan voor een ander, waar was jij?
 • Je hebt jezelf geen tijd gegeven om je eigen grenzen aan te geven en jouw waarheid te vertellen.
 • Je durft niet voor jezelf op te komen, en je hebt eigenlijk geen idee hoe je dat kunt veranderen.
 • Alles kost je moeite en je bent niet vooruit te branden… Je voelt je moe, opgebrand en uitgeblust en je hebt het gevoel dat je vast zit en niet vooruitkomt komt. Bluhhhh…

Nu is het tijd om te stoppen voordat je Veelste lang in deze situatie blijft hangen. Het is tijd om op te laden en opnieuw jezelf te leren kennen…

 • Verlang je naar rust in je hoofd, onbezorgd genieten en vooral doen waar jij gelukkig van wordt?
 • Heb je behoefte aan iemand die je begrijpt en onvoorwaardelijk steunt?
 • Verlang je naar rust en wil je vol energie je dag starten?
 • Wil je graag die zelfverzekerde vrouw zijn die krachtige keuzes durft te maken, opkomt voor zichtzelf en weet wat ze wil?
 • Wil je graag in je eigen kracht gaan staan, handelen en leven vanuit het feit dat het jou gelukkiger maakt?

Wat als….

↠Wat als ik je vertel dat je over voluit van het leven kunt genieten, vol zelfvertrouwen en vooral de dingen (zoals werk) doet waar jij gelukkig door wordt?

↠Wat als ik je vertel dat je zelfvertrouwen kunt opbouwen en daardoor stappen durft te zetten die je eerder niet durfde?

Omdat je geleert hebt hoe je een krachtige zelfverfverzekerde vrouw kunt zijn…!!

Dit is mogelijk! Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Doe met mij mee en start VANUIT LIEFDE voor jezelf

Deze vrouwen zijn je voorgegaan

Ik ben superblij dat ik heb gekozen voor Nancy
Een hele waardevolle coach die je steeds weer nieuwe inzichten geeft en dit alles vanuit een hele fijne energie. Ze geeft je ontzettend veel waardevolle tools en houd je de spiegel voor die je nodig hebt op dat moment. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik JA heb gezegd tegen het 6 maanden coaching traject! Mijn leven is hierdoor echt veranderd en heb stappen durven zetten die ik anders niet had gedaan!
Inge van den Burg
Nancy geeft je een heel fijn en veilig gevoel.
Soms is het lastig om te delen wat er echt in je om gaat, zij laat je zo op je gemak voelen dat je het gevoel hebt dat je alles kan zeggen. Ze voelt heel goed aan waar je behoefte liggen en past zich daar op aan. Ze geeft je handvatten waar je gelijk mee aan de slag kan en ook in mijn geval gelijk resultaat van voelt. Ik vond het echt super!!
Sariessa Ruitenberg

Ben jij bereid om te doen wat nodig is zodat je weer kunt genieten van het leven en het geluk weer kunt voelen?

Wil je meer weten? Meld je hier aan voor een eerste gratis kennismaking sessie

Nancy Bakx-Grapendaal

I feel you!

Hi, ik ben Nancy! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van stress, onrust in me hoofd, weinig energie en (als ik heel eerlijk ben) voelde ik me ongelukkig. (lees: na de 3e burn-out) Ik wilde me gewoon weer gelukkig, zelfverzekerd en sterk voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen.

Ik vond mediteren eerst altijd maar zweverig en ik had het idee dat coaches alleen maar geld wilde verdienen. Ik vond het ook lastig om NEE te zeggen en mijn verantwoordelijkheid te pakken voor mijn eigen geluk. Maar toch heb ik na vele lessen, burn-out en ups&downs geleerd hoe mijn lichaam reageert op bepaalde situaties. Maar ook hoe mijn emoties werken. Ik weet nu hoe ik mijn hersenen opnieuw kan programmeren waardoor ik me niet meer laat tegenhouden door mijn grootste angsten.

Ik weet ook dat iedereen hier mee te dealen heeft! Maar echt het is de kunst van het leven om jezelf te leren begrijpen. Daar vind je jou geluk, zelfverzekerdheid en leer je omgaan met je eigen volwassen feminine energie.

Ik vind het heel erg zonde dat we zo weinig leren (als kind zijnde) over de werking van ons lichaam, hersenen, energie en hoe je met je emoties kunt omgaan. Daarom wil ik helpen om jou leven makkelijker te maken. Zodat je meer geluk & energie kunt ervaren waarmee je jouw droomleven kunt creëren.

Vanuit Liefde ben ik hier om jou te helpen,

Liefs Nancy Bakx

Wat je krijgt:

1op1 sessies

Geven je helderheid, focus, positiviteit, vertrouwen, kansen, nieuwe energie, zelfvertrouwen, inzichten en je krijgt die liefdevolle schop onder je kont om op te komen voor je eigen geluk!

Thuis oefeningen

Ontvang opdrachten met meditaties, video’s en les materiaal. Alles ontvang je op basis van wat je op dit moment nodig hebt. Na ieder contact moment ontvang je een uitgebreide mail zodat je alles nog rustig kunt nalezen.

Wekelijkse check-in

We houden elkaar op de hoogte van de lopende processen, ik support je, ik steun je, ik ben er voor je, ik help je en de lijnen houden we kort via WhatsApp. Ik ben ook je stok achter de deur; je motivator.

Vanuit Liefde

Met trots kan ik zeggen dat ik van mijn ervaringen heb geleerd en de Struggles nodig had om mijn geluk te kunnen vinden om daarmee nu jou te kunnen helpen. Dit coach traject is ontstaan Vanuit Liefde. Vanuit liefde voor vrouwen die niet weten waar ze moeten beginnen. Vanuit Liefde reik ik mijn hand naar je uit en leer ik je omgaan met je angsten, onzekerheden en samen maken we van je ‘zwakke’ punten krachtige punten!

Dus wil jij graag die krachtige zelfverzekerde vrouw zijn die zonder moeite keuzes maakt die bijdragen aan haar geluk?

Meld je hier aan voor een gratis kennis making sessie (geef ik Vanuit Liefde)

Jouw reis naar een mooier leven start met…

1. De juiste mindset

Wordt je bewust van de werking van je hersenen en leer je eigen valkuilen herkennen. Wordt je bewust van je eigen patronen en belemmerende gedachtes. Creëer succes met de juiste mindset. Naast het leren omgaan met je emoties en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw hoofd tot rust kunt krijgen. Waardoor je meer focus en helderheid ervaart. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment  te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de 1op1 sessies laat ik je kennismaken met verschillende meditatietechnieken die je helpen de focus op je jezelf te richten waardoor je je eigen authentieke zelf nog beter leert kennen. Door middel van visualisaties neem ik je mee om oude patronen te verbreken en krijg je handvaten om jezelf nieuwe patronen aan te leren.

3. Jezelf openstellen

Gedurende het traject leer ik je de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven. Middels visualisatie kunnen we samen innerlijk kind stukken verwerken.

4. Het de tijd geven

Er is geen snelweg naar een succesvol en gelukkig leven, sterker nog er is niet eens een eindbestemming. Dit traject is een reis Vanuit Liefde voor je zelf. Het duurt even voordat je de verschillende nieuwe patronen in je leven hebt geïntegreerd en de ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste gratis kennismaking sessie kun je vaak al zien tegen welke problemen je aanloopt en hoe we de eerste stap kunnen zetten richting je verlangens, wensen en/of droomleven.

Reacties van andere vrouwen

Een hele waardevolle coach die je steeds weer nieuwe inzichten geeft en dit alles vanuit een hele fijne energie. Ze geeft je ontzettend veel waardevolle tools en houd je de spiegel voor die je nodig hebt op dat moment. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik JA heb gezegd tegen het 6 maanden coaching traject! Mijn leven is hierdoor echt veranderd en heb stappen durven zetten die ik anders niet had gedaan!
Inge van den Burg
Na waardevolle coaching en visualisaties kwam ik snel tot rust. Precies wat ik nodig had. Als je een coach zoekt die volledige support heeft voor je, die je kunt vertrouwen, waar je je op je gemak voelt maar die ook in staat is om je een liefdevolle schop onder je kont te geven dan moet je bij Nancy zijn.
Sariessa Ruitenberg
Ik heb ”Vanuit Liefde” coaching van Nancy mogen ontvangen. Nancy heeft me laten inzien dat ik mag gaan staan voor mijn dromen en heeft me praktische tools en stappen gegeven zodat ik hier mee aan de slag kan. Naast de coaching gesprekken én de reiki massage heb ik veel persoonlijk contact via whatsapp met haar gehad, dat voelde als een bonus! Er werd echt de tijd voor me genomen en ik ga verder met de basis die ik via Nancy heb gekregen. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en alle hulp!
Rosa

Je verbetert je fysieke, mentale, energetisch én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 5999 EUR
Totale investering: €2999
Of maandelijks €555

Coach traject Vanuit Liefde

In deze 6 maanden hebben we regelmatig coach sessies en vele contact momenten via WhatsApp. Als je een betrokken coach zoekt die volledige support heeft voor je, die je kunt vertrouwen, waarbij je je volledig op je gemak voelt maar die ook in staat is om je een liefdevolle schop onder je kont te geven op de momenten dat je het nodig hebt… Doe mee.. Vanuit Liefde

Dit is alles wat je krijgt:

 • Maandelijks één Reiki Massage + Coaching sessie (totaal 6x) (in mijn praktijk of online)
 • Opdrachten, meditaties, video en lesmateriaal op basis van behoefte
 • Wekelijkse check-in via WhatsApp op basis van behoefte 
 • Samenvattingen, opdrachten en overzichten ontvang je na iedere sessie per mail
 • Cadeautje ‘vanuit liefde’

Meld je vandaag nog aan want vol=vol 

Het is tijd om een nog mooier leven voor jezelf te creëren! Je bent het waard lieve vrouw, voel je welkom… want dat ben je zeker!

Twijfel je nog? Vraag evengoed een sessie aan, ik beloof je het geeft je direct helderheid en ik verplicht je tot niks

Dit 6 maanden traject is voor jou als:

 • Je even niet meer weet waar je moet beginnen
 • Je wél bereid bent om stappen te gaan zetten richting je droomleven / doelen
 • Jij je openstelt om die liefdevolle spiegel te ontvangen zodat je verder kunt ontwikkelen
 • Je echt in je eigen kracht wilt gaan staan
 • Je net even dat liefdevolle setje nodig hebt of soms die schop onder je kont. (alles vanuit liefde om jou te helpen groeien)
 • Je na 6 maanden ook net als de vrouwen die je voor zijn gegaan Razend enthousiast en dankbaar bent dat je de stap durfde te zetten (lees: de reviews op deze pagina)
 • Je klaar bent met struggelen en bereid bent te investeren in je eigen zelfontwikkeling zodat je zelf kunt mee maken hoeveel succes het je brengt.
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde wilt opbouwen.
 • Je liever niet te lang in die negativiteit wilt zitten…