Coaching programma ‘Balance’

Creëer meer succes, geluk en Balans in je leven, rust in je hoofd én een stevige fundering voor het bereiken van jouw dromen!

Lieve vrouw,

Wil jij je zelfverzekerd voelen, in je vrouwelijke zachte kracht staan en vooral niet wankelen en oude patronen en angsten loslaten en geloven in jezelf én alles dat je doet vanuit een sterk vertrouwen doen?

Doe dan met ons mee, lieve hardwerkende vrouw je bent het waard en je bent van harte welkom in onze community!

In het coaching programma ‘Balance’ leer je leven vanuit je ware essentie en help ik je bij het creëren van meer succes, geluk en Balans in je leven, rust in je hoofd én een stevige fundering voor het bereiken van jouw dromen!

Stop met piekeren en je zorgen maken. Want dat lost niets op. Het enige wat er gebeurt is dat je stress ontwikkelt. (Je volgt dan het pad richting een burn-out en dat wil je niet, toch?!)

Gelukkig zijn, begint bij jezelf

 

Nog 1 plek beschikbaar
Start datum: April 2023

Vraag hier direct een intake gesprek aan

Creëer een stevige fundering voor jezelf!

Ben je steeds vaker moe, geïrriteerd en gestrest?

 • Weet je niet meer wat je wilt in het leven? Daardoor doe je maar wat je moet doen en leef je op de automatische piloot?

Ontbreekt het je aan motivatie en energie om de dagelijkse ‘dingen’ zoals je werk, het huishouden, je kinderen opvoeden, gezond eten en sporten op te pakken?

 • Heb je last van uitstel gedrag en schiet je daardoor in ongezonde patronen? (scrollen op je telefoon, netflix kijken, ongezond eten)

De kans is groot dat je solliciteert naar een burn-out. Je reserves zijn dan op en je lichaam en geest zijn uitgeput. Hervind je levenslust en voel je weer; energiek, gezond en gelukkig.

Op school wordt het je niet geleerd hoe je om kunt gaan met je energie, verlangens en behoeftes.

Weet je niet waar je moet beginnen? Het coaching programma ‘Balance’ begeleidt jou op het pad richting je dromen en laat je op 5 verschillende niveaus weer in balans komen.

Meld je aan voor een intake gesprek om te kijken of je in aanmerking komt voor het coaching programma ‘Balance’

 • Kom terug in Balans
 • Versterk het waardevolle contact met jezelf
 • Meer zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Online leer omgeving met meditaties, video’s en les materiaal
 • Online coaching sessies 1op1 én met een groep gelijkgestemde vrouwen
 • Toegang tot besloten community

 

Meld je hier aan voor een intake gesprek

Het coaching programma ‘Balance’ past bij jou als:

 • Je gemotiveerd en vol energie je dag weer wilt beginnen
 • Je de ontspanning wilt ervaren die je zo hard nodig hebt
 • Je niets liever wilt dan de controle over je leven terugkrijgen
 • Je een doel in het leven zoekt waar je vol enthousiasme en vanuit passie aan wil werken
 • Het je ontbreekt aan energie of motivatie om patronen te doorbreken
 • Je weer met blijdschap wil genieten van de kleine dingen
 • Je ondersteuning zoekt om oude patronen te doorbreken

 

Het coaching programma laat je bewust worden van de symptomen, oorzaken en oplossingen om weer gelukkig te kunnen zijn met jezelf en je leven.

Je komt weer dicht bij jezelf en bouwt aan een sterke fundering voor de rest van je leven.

Er staat een prachtig leven op je wachten

Als je bovenstaande vragen met ‘JA’ kunt beantwoorden, dan is het vast niet toevallig dat je dit leest.

De kans is groot dat onze samenwerking zorgt voor een sterke verbinding met jezelf waardoor je weer gelukkig kunt zijn.

Wat ik kan, kan jij ook! Ik weet uit eigen ervaring precies hoe ik een stevig fundament kan opbouwen naar een gelukkig en vrij leven.

Mijn optimisme is aanstekelijk en ik ben ontzettend enthousiast én bijzonder creatief.

Als je tijd met Nancy doorbrengt ga je merken dat je glas eerst ‘half vol’ was, nu gaat overlopen!

 

Door te werken vanuit de 4 verschillende niveaus bouwen we samen aan het begrijpen en samenwerken met al de lagen van je fysieke Bewust Zijn: :
 1. Fysiek (gezondheid)
 2. Emotioneel (emoties doorvoelen)
 3. Mentaal (gedachten en overtuigingen)
 4. Energetisch (energie management)
 5. Spiritueel (dieper liggende oorzaak van je klachten/problemen)
Tijdens de 1op1 sessies, groeps sessies en vanuit de modules in de training richten we ons op het begrijpen en samenwerken met al de lagen van je fysieke Bewust Zijn.
In combinatie mét mijn unieke gave om ‘boodschappen te ontvangen’ waarmee ik kan intunen in jouw intuïtie zodat je makkelijker kunt shiften tijdens jou reis naar het gelukkig ‘zijn’.

Pak deze kans en ga voor jouw geluk

Wat gaan we precies doen?

Je leert jezelf kennen vanuit je ware essentie en je gaat naar jezelf durven te kijken vanuit je kwetsbaarheid.
Doordat we veel contact momenten hebben shift je sneller door de donkere kanten van jezelf heen. Door patronen en overtuigingen te doorbreken en door je kwetsbare kanten te omarmen, wordt onvoorwaardelijk, oordeelvrij en liefdevol leven mogelijk. Je leert leven vanuit jouw ware zijn, vanuit jouw essentie. Inclusief alle gedachtes, emoties en pijn (Tenslotte hebben we die allemaal). Ik begeleid je intensief tijdens jouw reis naar een gelukkig leven en het bereiken van jouw doelen.

 • 1x per maand persoonlijke coaching (online of live)
 • 1x per week check in via de app
 • 1x per maand Live Q&A met de hele groep
 • Toegang tot de community waar ik de hele groep regelmatig extra inspiratie, opdrachten en inzichten mee geef en jij met gelijkgestemde kunt sparren.
 • Online leer omgeving met meditaties, video’s en les materiaal

Spirituele informatie

De toevoeging van spiritualiteit in je leven brengt je rust, ontspanning en vertrouwen. Spiritualiteit is het opzoeken en aankijken van de dieper liggende oorzaken van je klachten.

Alles is met elkaar verbonden.

Het is mijn talent dat ik op afstand kan intunen op jouw energie. Op deze manier kan ik je op een dieper energetisch niveau helpen om blokkades en inzichten door te geven vanuit jouw ziel.

De helende reiki energie zet ik in bij emoties die worden opgeslagen in het lichaam. Trauma’s die ontstaan door pesten, verlies of scheiding kunnen voor blokkades zorgen. Vaak onbewust dragen we deze lasten met ons mee en kunnen ze zorgen voor stress, paniek aanvallen en fysieke klachten.

Door te werken aan de dieper liggende oorzaken van je klachten zorgt dat voor:

 • Balans voor lichaam en geest
 • Rust in je hoofd
 • Meer energie
 • Ontspanning
 • Heling op dieper niveau

Hi ik ben Nancy

Én mijn omgeving kent me als iemand die graag in het diepe springt. Ik volg graag mijn gevoel, ook al vind mijn hoofd dat vaak dood eng!

Ik ben ontzettend enthousiast en verliefd op het leven! Hoe is dat zo gekomen? Ik heb aan mezelf én aan een succes mindset gewerkt. Ik geloof dat je met de juiste gedachten en door het nemen van krachtige beslissingen álles kunt bereiken, zolang je maar het lef hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw ideale leven!

Hoe kan het dat ik hier zo van overtuigd ben? 3 jaar geleden zag ik het leven niet meer zitten. Het licht ging even uit. Doordat er veel woede, haat en verdriet in mijn lichaam zat opgeslagen, belandde ik in een burn-out. Terwijl ik zoveel heb om gelukkig mee te zijn: twee prachtige kinderen, een liefdevolle relatie, een heerlijk huis en ik runde mijn eigen bedrijf. Wat viel er toch te klagen?

Op het moment van mijn burn-out was ik al langer dan 15 jaar ondernemer. Ik was eigenaresse van een succesvolle schoonheidssalon. Na de verkoop vervolgde ik mijn reis naar een betere versie van mezelf. Mijn streven is een vrij en gelukkig leven. Ik herontdekte mezelf, mediteerde om meer verbinding te maken met mijn innerlijke ‘ik’. Mijn lichaam en geest gaf ik eindelijk de rust die ze verdiende en zo trok ik mezelf uit het donkere gat vandaan. Door de kennis die ik heb opgedaan, leef ik nu een geweldig leven. Én ik ben nog maar een paar jaar met mezelf aan de slag.

Van dikke financiële schulden naar een ton op mijn bankrekening! Inmiddels heb ik ‘bijna’ alles alweer geïnvesteerd. Ik ging aan de slag met money mindset cursussen, boeken over de Wet van Aantrekking, coachingstrajecten met een business coach en life mentor. Ik heb in dat jaar meer dan 50k geïnvesteerd in mezelf, terwijl ik in de schulden zat! En ik blijf doorwerken aan de beste versie van mezelf, zodat ik jou nog beter kan begeleiden. Die waardevolle levenservaring deel ik met je in mijn programma’s. Laten we samen werken aan je droomleven. Ik heb er zin in!

Ervaringen van andere vrouwen

 

Pak de verantwoordelijkheid &

Let’s Go !

Oh nee wacht even… Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een samenwerking met Nancy?

 • Ik heb meer dan €50.000 geïnvesteerd in cursussen, coaching trajecten, mentor trajecten en opleidingen. (Ik ben nooit uitgeleerd, love it!)
 • Mijn optimisme is aanstekelijk! Als je tijd met mij doorbrengt zal je merken dat je glas eerst ‘half vol’ was maar NU gaat overlopen.
 • En ik wil je helpen. Precies op de manier die mij ook geholpen heeft, door het gewoon te gaan DOEN!
 • Ik ben razend enthousiast en bijzonder creatief!
 • Practice what you preach! Ik doe het eerst, daarna leer ik het jou.

Voordat je begint, heb je misschien nog vragen? Neem gerust contact met me op en stuur een mail naar nancy@nancybakx.nl of vul hier direct de vragenlijst in en hoor binnen 48 uur of je in aanmerking komt voor een intake gesprek.

De investering

De totale investering bedraagt €1998,- (excl. BTW ben je ondernemer dan ontvang je de BTW terug)

Je betaald het coaching programma in 6 termijnen van €333,- te starten bij aanvang van module 1.

Het is ook mogelijk de investering in 1x te voldoen

Deze prijs is geldig als je instapt vóór 31 maart 2023

 

En hoe gaat het daarna verder?

 1. Luister evt naar podcast #104 waarin ik je vertel over de intake van een samenwerking
 2. Je mag op deze pagina een intake vragenlijst invullen zodat ik kan beoordelen of ik je wel kan helpen met het bereiken van jouw doelen.
 3. Als ik jou selecteer voor een plek in het coaching programma dan plannen we samen een telefonisch gesprek in.
 4. Ik start alleen een samenwerking als ik 100% VOEL dat ik je oprecht wil/kan helpen na onze eerste kennismaking
 5. De energie moet stromen, voor beide moet het goed voelen. Want alleen dan gaan we samen voor een succesvol traject!

Een succesvolle samenwerking is voor mij het aller belangrijkste!

Meest gestelde vragen

Ja ik ook! iedere keer weer vind ik het ook spannend om weer mijn grenzen op te zoeken en daar over heen te gaan. Ik volg altijd mij hart, niet mijn hoofd maar echt mijn hart. Je hoofd vind er van alles van, echt waar iedere keer weer opnieuw. Volg je gevoel want dat klopt. En wees eerlijk tegen jezelf, A: wat is je probleem, Z: wat is je verlangen en wat heb je nodig om dat gat op te vullen om van A naar Z te gaan?

Natuurlijk is het spannend en moet je al die stemmetjes trotseren die je van allerlei andere dingen vertellen waarom je het niet moet doen. Wees je bewust dat niets doen je niet verder helpt. Je MOET niets maar je kunt bij twijfel er wel voor kiezen om in gesprek te gaan met Nancy.

Nee, maar ik vraag je wel om een vragenlijst in te vullen. Omdat ik niet met iedereen werk. Ik doe dit werk namelijk niet om geld binnen te harken. Natuurlijk heb ik ook rekeningen te betalen en kan ik een traject niet voor niets doen. Maar als het niet goed voelt dan zeg ik gewoon nee tegen je. Vanuit liefde voor mezelf en voor jou werk ik alleen met je samen als ik het echt voel. En dat echt voelen en er echt voor 100% voor gaan vraag ik ook aan jou!

Ik vul nu de vragenlijst in zodat ik in aanmerking kan komen voor 1 van de plekken voor het coaching traject ‘Balance’

Ik wil eerst in gesprek met Nancy