Afspraak maken

Coaching programma ‘Balance’

Creëer meer succes, geluk en Balans in je leven, rust in je hoofd én een stevige fundering voor het bereiken van jouw dromen!

Lieve vrouw,

Wil jij je zelfverzekerd voelen, in je vrouwelijke kracht staan en vooral niet wankelen en oude patronen en angsten loslaten en geloven in jezelf én alles dat je doet vanuit een sterk vertrouwen doen?

Doe dan met ons mee, lieve hardwerkende vrouw je bent het waard en je bent van harte welkom!

In het coaching programma ‘Balance’ neem ik je mee om meer te leven vanuit je ware essentie en help ik je bij het creëren van meer succes, geluk en Balans in je leven, rust in je hoofd én een stevige fundering voor het bereiken van jouw dromen!

Stop met piekeren en je zorgen maken. Want dat lost niets op. Het enige wat er gebeurt is dat je stress ontwikkelt. (Je volgt dan het pad richting een burn-out en dat wil je niet, toch?!)

Gelukkig zijn, begint bij jezelf

Starten wanneer jij wil!

Vraag hier direct een intake gesprek aan

Creëer een stevige fundering voor jezelf!

Laat jij je tegenhouden door de ‘stemmetjes’ in je hoofd

 • Al die ‘stemmetjes’ die maar blijven zeggen dat je het niet kan of niet genoeg kennis hebt? Het maakt je onzeker en klein en je durft niet te stap te zetten omdat je bang bent het financieel niet te redden.

Je probeert dagelijks te werken aan je mindset en staat iedere keer weer op het punt om het anders te gaan doen maar het lukt je gewoon niet… Je vind het echt heel lastig om een keuze te maken…

Ontbreekt het je aan motivatie, vertrouwen en energie om je leven te veranderen?

 • Heb je last van uitstel gedrag en schiet je daardoor in ongezonde patronen? (scrollen op je telefoon, netflix kijken, ongezond eten)
 • Zo hectisch je dag beginnen en gestrest door het leven gaan doe je eigenlijk al Veelste lang, waardoor je jezelf intens uitput.

De kans is groot dat je solliciteert naar een burn-out. Het is veel makkelijker om te blijven doen wat je altijd deed dan door de angsten heen te gaan om jezelf weer energiek, gezond en gelukkig te voelen.

Op school wordt het je niet geleerd hoe je om kunt gaan met je energie, verlangens en behoeftes.

Weet je niet waar je moet beginnen? Het coaching programma ‘Balance’ begeleidt jou op het pad richting je dromen en laat je op 5 verschillende niveaus weer in balans komen.

Meld je aan voor een intake gesprek om te kijken of je in aanmerking komt voor het coaching programma ‘Balance’

 • Versterk het waardevolle contact met jezelf als eerst, dan volgt je bedrijf vanzelf
 • Meer zelfvertrouwen en zelfliefde
 • Online leer omgeving met meditaties, video’s en les materiaal
 • Online coaching sessies 1op1

 

Meld je hier aan voor een intake gesprek

Het coaching programma ‘Balance’ past bij jou als:

 • Je gemotiveerd en vol energie je dag wilt beginnen
 • Je niets liever wilt dan de controle over je leven terugkrijgen
 • Je een doel in het leven hebt waar je vol enthousiasme en vanuit passie aan wil werken
 • Het je ontbreekt aan energie of motivatie om patronen te doorbreken
 • Je weer gewoon weer gelukkig wilt zijn
 • Je motivatie nodig hebt om het vertrouwen in jezelf te versterken

 

De combinatie van het programma en mijn 1op1 begeleiding laat je bewust worden van de symptomen, oorzaken en oplossingen om weer gelukkig te kunnen zijn met jezelf en je bedrijf.

Je komt weer dicht bij jezelf en bouwt aan een sterke fundering voor de rest van je leven.

Love the life you have, while you create the life of your dreams

Als je bovenstaande vragen met ‘JA’ kunt beantwoorden, dan is het vast niet toevallig dat je dit leest.

De kans is groot dat onze samenwerking zorgt voor een sterke verbinding met jezelf waardoor je weer gelukkig kunt zijn.

Wat ik kan, kan jij ook! Ik weet uit eigen ervaring precies hoe ik een stevig fundament kan opbouwen naar een gelukkig en vrij leven. (vrij leven in de zin van; dagelijks doen waar jij energie van krijgt)

Mijn optimisme is aanstekelijk en ik ben ontzettend enthousiast én bijzonder creatief.

Als je tijd met Nancy doorbrengt ga je merken dat je glas eerst ‘half vol’ was, nu gaat overlopen!
 
Door te werken vanuit de 5 verschillende niveaus bouwen we samen aan het begrijpen en samenwerken met al de lagen van je fysieke Bewust Zijn: :

 1. Fysiek (gezondheid)
 2. Emotioneel (emoties doorvoelen)
 3. Mentaal (gedachten en overtuigingen)
 4. Energetisch (energie management)
 5. Spiritueel (dieper liggende oorzaak van je klachten/problemen)

Tijdens de 1op1 sessies en vanuit de modules in de online training richten we ons op het begrijpen en samenwerken met al de lagen van je fysieke Bewust Zijn.
In combinatie mét mijn unieke gave waarmee ik kan intunen in jouw intuïtie zodat je makkelijker kunt shiften tijdens jou reis naar het gelukkig ‘zijn’.

Pak de verantwoordelijkheid van je eigen leven

Wat gaan we precies doen?

Veel contact momenten zorgen ervoor dat je oude patronen direct gaat doorbreken. Door patronen en overtuigingen te doorbreken en door je kwetsbare kanten te omarmen, wordt onvoorwaardelijk, oordeelvrij en liefdevol leven mogelijk. Je leert leven vanuit jouw ware zijn, vanuit jouw essentie. Inclusief alle gedachtes, emoties en pijn (Tenslotte hebben we die allemaal). Ik begeleid je intensief en geef vaak meer (ik werk op gevoel) dan de basis die hieronder staat:

 • 1x per maand persoonlijke coaching (online of live)
 • 1x per week check in via de app
 • Online leer omgeving met meditaties, video’s en les materiaal

Hi ik ben Nancy

Én mijn omgeving kent me als iemand die graag in het diepe springt. Ik volg graag mijn gevoel, ook al vind mijn hoofd dat vaak dood eng! Angsten doorbreken doe ik graag omdat ik weet wat het me overlevert.

Ik geloof dat je met de juiste gedachten en door het nemen van krachtige beslissingen álles kunt bereiken, zolang je maar het lef hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw ideale leven!

Hoe kan het dat ik hier zo van overtuigd ben? 5 jaar geleden zag ik het leven niet meer zitten. Het licht ging even uit. Doordat er veel woede, haat en verdriet in mijn lichaam zat opgeslagen, belandde ik in een burn-out. Terwijl ik zoveel heb om gelukkig mee te zijn: twee prachtige kinderen, een liefdevolle relatie, een heerlijk huis en ik runde mijn eigen bedrijf. Wat viel er toch te klagen?

Op het moment van mijn burn-out was ik al langer dan 15 jaar ondernemer. Ik was eigenaresse van een succesvolle schoonheidssalon. Na de verkoop vervolgde ik mijn reis naar een betere versie van mezelf. Mijn streven was een vrij en gelukkig leven. Ik herontdekte mezelf, mediteerde om meer verbinding te maken met mijn innerlijke ‘ik’. Mijn lichaam en geest gaf ik eindelijk de rust die ze verdiende en zo trok ik mezelf uit het donkere gat vandaan. Door de kennis die ik heb opgedaan, leef ik nu een prachtig leven.

Van dikke financiële schulden naar een ton op mijn bankrekening! Ik heb in één jaar meer dan 50k geïnvesteerd in mezelf, terwijl ik in de schulden zat! Ik ben begeleid door grote coaches en die waardevolle levenservaring deel ik met je. Laten we samen werken aan je droomleven. Als ondernemer, vrouw, moeder, vriendin en sister….

I FEEL YOU

Let’s create magic togher!

Lieve hardwerkende vrouw je bent van harte welkom en met veel liefde en passie help ik je graag.

Ervaringen van andere vrouwen

Pak de verantwoordelijkheid &

Let’s Go !

Oh nee wacht even… Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een samenwerking met mij (Nancy)?

 • Ik heb meer dan €50.000 geïnvesteerd in cursussen, coaching trajecten, mentor trajecten en opleidingen. (Ik ben nooit uitgeleerd, love it!)
 • Mijn optimisme is aanstekelijk! Als je tijd met mij doorbrengt zal je merken dat je glas eerst ‘half vol’ was maar NU gaat overlopen.
 • Ik wil je oprecht helpen. Precies op de manier die mij ook geholpen heeft, door het gewoon te gaan DOEN!
 • Ik ben razend enthousiast en bijzonder creatief!
 • Practice what you preach! Ik doe het eerst, daarna leer ik het jou.

Voordat je begint, heb je misschien nog vragen? Neem gerust contact met me op en stuur een mail naar nancy@nancybakx.nl of vul hier direct de vragenlijst in en hoor binnen 48 uur of je in aanmerking komt voor een intake gesprek.

De investering

De totale investering bedraagt €999,- (excl. BTW ben je ondernemer dan ontvang je de BTW terug)

Je betaald het coaching programma in 3 termijnen van €333,- te starten bij aanvang van module 1.

Het is ook mogelijk de investering in 1x te voldoen

 

En hoe gaat het daarna verder?

 1. Luister evt naar podcast #104 waarin ik je vertel over de intake van een samenwerking
 2. Je mag op deze pagina een intake vragenlijst invullen zodat ik kan beoordelen of ik je wel kan helpen met het bereiken van jouw doelen.
 3. Als ik jou selecteer voor een plek in het coaching programma dan plannen we samen een telefonisch gesprek in.
 4. Ik start alleen een samenwerking als ik 100% VOEL dat ik je oprecht wil/kan helpen na onze eerste kennismaking
 5. De energie moet stromen, voor beide moet het goed voelen. Want alleen dan gaan we samen voor een succesvol traject!

Een succesvolle samenwerking is voor mij het aller belangrijkste!

Meest gestelde vragen

Ja ik ook! iedere keer weer vind ik het ook spannend om weer mijn grenzen op te zoeken en daar over heen te gaan. Ik volg altijd mij hart, niet mijn hoofd maar echt mijn hart. Je hoofd vind er van alles van, echt waar iedere keer weer opnieuw. Volg je gevoel want dat klopt. En wees eerlijk tegen jezelf, A: wat is je probleem, Z: wat is je verlangen en wat heb je nodig om dat gat op te vullen om van A naar Z te gaan?

Natuurlijk is het spannend en moet je al die stemmetjes trotseren die je van allerlei andere dingen vertellen waarom je het niet moet doen. Wees je bewust dat niets doen je niet verder helpt. Je MOET niets maar je kunt bij twijfel er wel voor kiezen om in gesprek te gaan met Nancy.

Nee, maar ik vraag je wel om een vragenlijst in te vullen. Omdat ik niet met iedereen werk. Ik doe dit werk namelijk niet om geld binnen te harken. Natuurlijk heb ik ook rekeningen te betalen en kan ik een traject niet voor niets doen. Maar als het niet goed voelt dan zeg ik gewoon nee tegen je. Vanuit liefde voor mezelf en voor jou werk ik alleen met je samen als ik het echt voel. En dat echt voelen en er echt voor 100% voor gaan vraag ik ook aan jou!

Ik vul nu de vragenlijst in zodat ik in aanmerking kan komen voor 1 van de plekken voor het coaching traject ‘Balance’

Ik wil eerst in gesprek met Nancy